INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOL

VIDEO Poate candida la golul anului » Superexecuție reușită de un jucător din Suedia

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 11:03

AFC United a cîștigat meciul cu Brommapojkarna, 3-1, iar Omar Eddhari a fost cel mai bun jucător.

Atacantul francez al celor de la AFC United a marcat două goluri, iar unul dintre ele poate concura la trofeul Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului.

Eddhari a marcat de la marginea careului, lobîndu-l pe portarul advers cu o rabona. 

 

Puskas Award contender!!! Omar Eddahri (AFC United) sinks a Rabona into the top corner v Brommapojkarna (Videos)

Posted by 101 Great Goals.com on Saturday, October 17, 2015

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
kossu
kossu  •  18 Octombrie 2015, 14:58

Nu e cine știe ce... Seamănă însă foarte mult cu un gol celebru înscris tot în Suedia, de Andres Vasquez, pe vremea când juca la IFK Goeteborg (https://www.youtube.com/watch?v=bgxU7Rg_lSo). Numai că golul ăla a fost mult, mult mai frumos. Cel mai frumos gol pe care l-am văzut anul acesta e „scorpionul” reușit de Carsten Kammlott de la Erfurt în poarta celor de la Dinamo Dresda (https://www.youtube.com/watch?v=fdaVymJKphg).

radookoo
radookoo  •  18 Octombrie 2015, 13:51

numai pretentii domnule!!! da,merita sa fie la golul anului!!! nu conteaza liga sau terenul si tara unde se joaca cat timp e fotbal! treziti-va comentistilor odata!!!!

maryan_ro83
maryan_ro83  •  18 Octombrie 2015, 13:45

Propunem la golul anului reusita lui Ghomsi de aseara.. nici macar Cerniauskas nu a reusit sa anticipeze glezna fina a fundasului dinamovist..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează