INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lovitură pentru fanii lui AC Milan » Zlatan Ibrahimovic se gândește la plecare: „Nu rămân să mă bat în Europa League”

Zlatan Ibrahimovic a marcat 6 goluri pentru AC Milan în acest sezon // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Zlatan Ibrahimovic a marcat 6 goluri pentru AC Milan în acest sezon // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 15:02 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 15:08

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), AC Milan, face din nou nazuri şi ameninţă: „Trebuie să am motivaţie pentru a continua, dar nu m-a contact nimeni încă. Nu mai sunt obiectivele de altă dată, eu sunt obişnuit să trag la titlu".

Ibrahimovic a revenit în forţă la Milan şi s-a dovedit decisiv, şi la 38 de ani, în răsturnare nemaipomenită de la 0-2 la 4-2 cu Juventus. Zlatan a şi declarat imediat după meci că, dacă ar fi venit de la începutul stagiunii şi nu din ianuarie, rossonerii s-ar fi luptat acum la primul loc. 

Situaţia actuală nu îi convine deloc şi nu vede un proiect provocator: „Acesta nu e Milanul meu, totul este diferit, obiectivele nu mai sunt cele de altădată şi cele pe care le păstrez în minte. Vreau să revăd echipa care trăgea la scudetto şi la Champions League!".

Ibrahimovic: „Am venit cu pasiune şi dorinţa de a ajuta”

Zlatan a trimis săgeţi către managerul general Gazidis şi proprietarul fondului de investiţii Elliott, lăsând de înţeles că se gândeşte la o despărţite luna viitoare: „M-a întrebat Raiola dacă încă mă simt bine în teren şi i-am confirmat, însă nu rămân să joc pentru un contract. Doar pentru a atinge obiective care mă stimulează. 

Dacă aştept un telefon pentru a negocia prelungirea contractului? Nu m-a contactat încă nimeni până azi!".

Ibrahimovic: „Contează ce faci pe teren”

Suedezul explică şi de ce face mofturi: „Lumea spune că am îmbătrânit, dar contează ceea ce faci pe teren. Am venit acum şase luni cu pasiune şi cu dorinţa de a ajuta. Îmi doresc să avem campioni în echipă şi am încercat să-mi ofer experienţa, aşa cum au procedat alţii acum mai bine de un deceniu, când eu eram tânăr la Milan şi i-am avut exemplu. 

Europa League nu mă atrage, am fost la Man. United şi am câştigat-o deja”.

6 goluri şi 3 pase decisivea reuşit Ibrahimovic în 947 de minute jucate la Milan în acest sezon. Suedezul are în total 62 de goluri şi 27 de assisturi în 98 de partide pentru rossoneri

2 trofeea cucerit Zlatan în două stagiuni şi jumătate la AC Milan, titlul şi Supercupa Italiei în 2010-2011

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din derby-ul Milan - Juventus 4-2

+16 FOTO

Citește mai multe știri despre Serie A:

Pleacă Antonio Conte de la Inter?! Șefii echipei i-au găsit deja înlocuitor

Man, aproape de Serie A! Italienii anunță că 4 echipe sunt interesate de vedeta FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează