INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ITALIA 1-0

Cesare Prandelli, tranşant la adresa arbitrajului: "Nu poţi să strici aşa un meci" » Ce spun Diego Godin şi Luis Suarez

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 21:46

Cesare Prandelli a criticat dur arbitrajul de la partida pierdută de Italia cu Uruguay (0-1), meci care a însemnat şi eliminarea azzurrilor de la Campionatul Mondial. 

"Cred că arbitrul a influenţat jocul. N-am văzut să fie faultul atît de agresiv încît Marchisio să primească cartonaş roşu. Nu se poate strica aşa o partidă.

A fost o grupă foarte grea, n-am reuşit să trecem mai departe. Am jucat pînă la sfîrşit. Uruguay n-a tras la poartă. Îmi asum toată responsabilitatea pentru eliminare. Dacă renunţ la post? Vom vedea.

Balotelli e un jucător foarte important. L-am înlocuit pentru că mi-a fost frică să nu ia al doilea cartonaş galben", a spus Cesare Prandelli la finalul jocului.

Diego Godin, jucător care a înscris unicul gol al partidei, le mulţumeşte suporterilor pentru susţinerea de la meciul de azi. 

"Munca echipei a fost impresionantă. Am venit cu o dorinţă imensă de a cîştiga în Brazilia şi s-a văzut asta în repriza a doua. La gol am văzut mingea plutind pur şi simplu.

Dedic această victorie tuturor uruguayenilor. Este emoţionant felul cum ne-au susţinut", a spus şi Diego Godin.

Chiar dacă Uruguay a terminat a doua în grupă, Luis Suarez crede că echipa sa a fost cea mai bună, iar calificarea în "optimi" este meritorie.

"E incredibil ce am reuşit. Am fost cei mai buni din grupă şi meritam să ne calificăm. Nu mi-a rămas niciun pic de energie. A fost foarte cald. Ne-am calificat, iar acum ne gîndim deja la următorii adversari", a comentat şi Luis Suarez.

Secţiune specială pentru Campionatul Mondial! Intră pentru a urmări liveTEXT partidele avînd parte de o grafiă deosebită! Poţi vedea cele mai interesante statistici şi infografii

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (17)
alin_sav
alin_sav  •  25 Iunie 2014, 15:54

Eu am vazut ca a Suarez a mai avut o ocazie mare si a scos Bufon, nu am vazut ce a jucat Italila aseara ... si nici in meciul cu Costa Rica

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  25 Iunie 2014, 11:19

Un meci distrus din nou de arbitraj. La Marchisio nu a fost roșu, Suarez trebuia eliminat în secunda.

roadster1988
roadster1988  •  25 Iunie 2014, 08:23
Postat de turbozero pe 25 Iunie 2014, 06:17

Romania ii are pe sandu,gino,burleanu, blatistii presedinti de cluburi, jucatori cocalari amatori la fotbal

si ii mai are pe tanase,bourceanu,chiriches,gardos...vai de poala noastra.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează