Alte știri din fotbal
Campionul mondial prezent printre ultrași, la Dinamo - Rapid: „Ca de fiecare dată, galeria noastră surprinde”
0
„Am fost de rahat!” » Bogdan Stelea răspunde la 10 întrebări delicate: „Am intrat într-un meci în care se spunea că trebuie să se întâmple nu știu ce. Veneau ordine”
0
Pleacă de la FCSB în iarnă? Elias Charalambous a lămurit situația fotbalistului: „Patronul a cheltuit foarte mulți bani ca el să vină aici”
0
Dorinel Munteanu, acuze grave după CFR Cluj - Oțelul: „Viciere de rezultat, cum se făcea pe vremuri!”
5
Știri din fotbal internațional
Real Madrid - Sevilla 4-2 » Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus pe Bernabeu și a depășit-o pe Barcelona în clasament
0
Dennis Man, deznădăjduit după prestația „groaznică” din AS Roma - Parma: „Ce să mai spun?”
0
Ziua surprizelor în Premier League! Chelsea, ținută în șah de Everton
0
Dezastru pentru Manchester United în Premier League! Incredibil cât a arătat tabela la final
3
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
10
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Unii au nevoie de repetiții ca să priceapă. Deci, encore: “Cel ce spune ce nu ştie / N-are în viaţă bucurie / Trăieşte din gard în chin / Între pahare şi amin.”
Învață să citești cu înțelegerea textului. Succes!
Ai dreptate, ți se potrivește
Ținând cont ca prețul plătit de Fcsb devine ban public, de patriotismul și de grija pe care patronul Fcsb a aratat-o ar fi de așteptat și o donație de circa 10 % din profit. Cat dai la un ospătar. Pe de alta parte, administratorii publici a acestui tip de obiective ar trebui sa aibă ca și preț o suma minima, cum ar fi tariful actual, dar care sa crească pana la 30% din profitul evenimentului. Adică chiria e 33000 euro. Dacă evenimentul are o profit de pana la 100000 euro. Dacă profitul e 103000, prețul creste la 34000 . Simplu. De ce? Pentru ca întreținerea costa mult din bani publici, și obiectul de activitate limitat și condiționat de o calitate minima. Dacă organizezi un concert , datorita condiției gazonului , poate pierzi inchirierea pentru 3 meciuri. Nu aștept comentări ci o reacție a celor ce administrează pe bani publici astfel de obiective neperformante...
Amice, dom dragobete, care încearcă sa-ti pună piedica dar se tot faultează singur, habar nu are ca Rapid si-a construit între 1936-38 un stadion din bani privați ( atenție! Din bani privati) . Odată cu venirea comuniștilor stalinisti la putere după 1945, stadionul a fost confiscat ( precum toate fabricile, uzinele ,locuințele și bunurile populatiei) . Acum s-a construit o hahalera de stadion Rapid (precum e și Ghencea) din bani publici .Numai ca la Rapid , stadionul trebuia returnat ca o reparație morala pt cel naționalizat sau măcar sa-i fie permis sa joace pe el fără a mai plăti vreo chirie. Spun toate acestea pt ca stadionul Rapid nu trebuie băgat în aceeași oala cu celelalte stadioane din tara construite din bani publici.
Rapiduleţu’ reprezintă un caz antieconomic. Dat fiind numărul mare de suporteri ai echipei, clubul ar avea profituri mult mai substanţiale dacă ar juca pe Arena Naţională. La fel şi Dinamo. Nici nu le-ar trebui un stadion nou, sub 30000 locuri. Fotbalul este business, şi banii sunt pe primul şi al doilea loc. Bucureştiul are deja două mari stadioane construite din banii cetăţenilor Români (adică şi Ghencea). Are şi trei echipe cu baze de suporteri comparabile cu marile cluburi Europene. Încasările ar contribui substanţial la buna sănătate financiară a cluburilor. Federaţia ar avea datoria să programeze meciurile celor trei echipe încât să nu se suprapună. Cel mai grandios oraş al lumii, New York, are două echipe de fotbal profesionist care joacă pe acelaşi stadion. Nu s-au certat niciodată, iar stadionul prosperă ca fiind gazda a doi clienţi. Plus că mai închiriază şi unor echipe din fotbalul American universitar, chiar şi de soccer. Banul contează mai mult ca orişice!
De aici vine acel cântec stil Latino-American: “Cel ce spune ce nu ştie / N-are în viaţă bucurie / Trăieşte din gard în chin / Între pahare şi amin.”
Rapiduleţu’ reprezintă un caz antieconomic. Dat fiind numărul mare de suporteri ai echipei, clubul ar avea profituri mult mai substanţiale dacă ar juca pe Arena Naţională. La fel şi Dinamo. Nici nu le-ar trebui un stadion nou. Fotbalul este business, şi banii sunt pe primul şi al doilea loc. Bucureştiul are deja două mari stadioane construite din banii cetăţenilor Români (adică şi Ghencea). Are şi trei echipe cu baze de suporteri comparabile cu marile cluburi Europene. Încasările ar contribui substanţial la buna sănătate financiară a cluburilor. Federaţia ar avea datoria să programeze meciurile celor trei echipe încât să nu se suprapună. Cel mai grandios oraş al lumii, New York, are două echipe de fotbal profesionist care joacă pe același stadion. Nu s-au certat niciodată, iar stadionul prosperă ca fiind gazda a doi clienţi. Plus că mai închiriază şi unor echipe din fotbalul American universitar, chiar şi de soccer. Banul contează mai mult ca orişice!
Saliule, toate echipele din prima ligă cu excepția farului, nu au stadioane proprii fiind construite din banii statului în diverse perioade istorice. Nu mai bate câmpii chiar daca algoritmul tau, deși discutabil, se poate îmbunătăți. Să nu sari cu exemplul CFR, stadionul a fost a sindicatului CFR și l-a dat pe nimic adică pe spaga patronului ungur, îți aduci aminte de rezoluția lui petrov pe memoriul patronului cate suna cam asa "să se analizeze cele sesizate de agentul economic" și s-a "sesizat"!
a castigat statul din 2 meciuri cat nu o sa faca csa steaua tot sezonul , sa nu uitam ca la fiecare bilet de asemenea se plateste tva din partea cumparatorului ! sa nu va mire o fuziune cu o cota parte pt mapn in viitorul foarte apropiat , o sa fie o intelegere , probabil si din faptul ca refuza csa-ul sa prezinte documentele prin care s-a trecut de la ei la afc si apoi la fc , este ceva foarte dubios , probabil sudul o sa aiba soarta celor de la craiova sud :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.