INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-1

Cine e apt cu Albania? Patru jucători români pot rata ultimul meci din grupă

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

Toate schimbările efectuate de Iordănescu aseară au fost dictate de rațiuni medicale.

  • Corespondență din Paris

Tensiunea rămâne la cote înalte în cadrul naționalei noastre, însă nu rezultatul cu Elveția este de vină. Anghel Iordănescu a fost obligat să folosească înlocuirile pentru a introduce jucători valizi pe teren.

Primul care s-a "rupt" a fost închizătorul Mihai Pintilii, care a acuzat dureri și a fost substituit la pauză. După o oră de joc a părăsit terenul și Răzvan Raț, tot din cauza durerilor, iar Steliano Filip a intrat în locul fundașului stânga. Ghinion apoi și pentru dinamovist, care conform selecționerului a acuzat probleme după meci.

Cu câteva minute înainte de final, Keșeru s-a ținut de bicepsul femural după un sprint, iar Bogdan Stancu a cerut schimbare. A intrat, până la urmă, Florin Andone în locul "Motanului".

Iordănescu a comentat situația lotului imediat după meci: "Au fost mai mulți jucători care au acuzat probleme medicale: Pintilii, Raț, Stancu și chiar și Filip, care a intrat în repriza secundă, au acuzat probleme medicale. În meciul cu Albania sper să ne putem baza pe cât mai mulți dintre ei".

"Nu am vrut să risc să am ceva mai grav, am hotărât cu antrenorul să ies la pauză. D-aia e frumos fotbalul, e un joc de bărbaţi. E foarte greu pe bancă, e incredibil să trăieşti de pe margine un meci, Doamne-fereşte!"
Mihai Pintilii, mijlocaş România

"Rezultat echitabil, mai ales că am suferit pe finalul meciului, de fapt mai toată repriza a doua. Nu am înțeles de ce am căzut fizic în ultimele 30 de minute, mai ales că am avut patru jucători noi față de partida cu Franța"
Mirel Rădoi, la DolceSport

"Nu putem spune că meritam victoria, cu toate că am avut șanse importante de a face 2-0. Dacă eram mai atenți alta era situația. Asta arată lipsa de maturitate și de experiență"
Ioan Andone, la DolceSport

"Am căzut fizic, a văzut toată lumea că am cedat iniţiativa complet în repriza a doua. Mulţi dintre stranierii noştri nu evoluează la echipele de club. Salut deciziile lui Iordănescu, a făcut schimbări inspirate"
Ciprian Marica, la Pro TV

"Au fost semne vizibile că am cedat din punct de vedere fizic. Nici Torje, nici Keșeru, nici Stancu, dar nici Chipciu nu erau în joc. Stancu a avut însă un plus, a mai ținut de minge. Trebuia băgat Stanciu! Consider că domnul Iordănescu a fost lipsit de reacție"
Ilie Dumitrescu, la DigiSport

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iunie 2016, 13:10

chiriches, rat si pintilii (ambii pentru alibiul pe care si l-au tras aseara), prepelita, torje, popa, chipciu si keseru nu mai au ce cauta in primul 11. pana la penaltyul facut cadou, elvetienii puteau marca de doua ori de langa chiriches! gaman este cel mai in forma fundas roman al momentului. la inchidere sa joace doar hoban. in fata lui, andone trebuie fortat sa joace inter dreapta. pe stanga sanmartean, iar stancu si stanciu in spatele lui alibec. pacat ca lipseste tosca din lot si suntem nevoiti sa jucam cu filip...

doru5
doru5  •  16 Iunie 2016, 10:33

Din pacate multi au dat vina pe Srlrctioner...dar nu e el de vina ca jucatorii nostrii nu rezista fizic mai mult de o repriza. Din pacate nici ALibec , Stanciu sau Sanmartean nu rezista un meci intreg!!! E un mare dezavantaj sa trebuiasca sa faci schimbari din aceasta cazua in loc sa poti face schimbari tactice. Mai ales in fata unor adversari net superiori cum sunt Franta si Elvetia.

andrei.33
andrei.33  •  16 Iunie 2016, 10:32

Jucatorii nostri sunt mai obisnuiti cu banca de rezerve, normal ca nu duc 90 de minute intense.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează