INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - FCSB

EXCLUSIV A fost rivalul roș-albaștrilor și colegul lui Elias Charalambous la PAOK: „Îi mănâncă pe steliști de pe tunel!”

Cosmin Bărcăuan a rămas atașat de PAOK Salonic
Foto: Eduard Apostol
Cosmin Bărcăuan a rămas atașat de PAOK Salonic Foto: Eduard Apostol

Articol de , - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 09:29 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 10:47

Cosmin Bărcăuan, 46 de ani, ex-dinamovistul care a jucat și pentru gruparea din Salonic, este stabilit de aproape două decenii în Grecia și susține că FCSB va avea o misiune teribilă pe „Toumba”

PAOK Salonic - FCSB este joi seară, de la ora 22:00, pe Toumba, un meci electrizant pentru ambele formații. Un duel între două campioane en titre.

Câți bani primește Dinamo pentru transferul internaționalului român la Al Nasr » „Câinii” i-au găsit înlocuitor mai scump
DINAMO
Câți bani primește Dinamo pentru transferul internaționalului român la Al Nasr » „Câinii” i-au găsit înlocuitor mai scump

PAOK a pierdut în prima etapă a noului format din grupele Europa League, 1-3 cu Galatasaray la Istanbul. FCSB s-a impus acasă cu Rigas FS, 4-1. Apoi, PAOK a pierdut șefia clasamentului în Grecia după 0-1 acasă cu Aris, în timp ce FCSB s-a impus, 1-0, la Sepsi.

Cosmin Bărcăuan este stabilit de 18 ani în Grecia

Cosmin Bărcăuan, 46 de ani, este stabilit de două decenii în Grecia. După ce și-a încheiat ultima aventură la Dinamo, în 2006 a venit la Salonic și a jucat un sezon pentru PAOK, ulterior mai având trei ani la OFI Creta. La Salonic a cunoscut-o pe cea ce avea să-i devină soție, pe Vasso, cu care are doi copii. Reședința familiei este la o oră de Turnul Alb, la Petralona.

Bărcă-gol, cum era alintat de suporterii „câinilor” când marca în derby-urile din România, nu va putea fi prezent joi seară la stadion, fiind în țară pentru o perioadă cu chestiune personale, însă a mărturisit că nu va rata meciul din fața televizorului. A văzut și eșecul lui PAOK cu Aris, consideră că înfrângerea va da un imbold fantastic trupei lui Răzvan Lucescu în perspectiva partidei cu românii.

A fost rivalul roș-albaștrilor și colegul lui Elias Charalambous la PAOK: „Îi mănâncă pe steliști de pe tunel!”
Cosmin Bărcăuan în duel pentru balon cu Leo Messi într-un meci Șahtior - Barcelona în grupele Champions League

Cosmin Bărcăuan susține că eșecul cu Aris o va îndârji mai mult pe PAOK: „Pe Toumba este infern”

„Cei de la PAOK sunt nervoși, mai ales după eșecul cu Aris, acasă. Îi mănâncă pe cei de la Steaua (n.red FCSB) de la vestiare! Este o situație oarecum ciudată. Steaua merge bine în Europa, dar în campionat e pe locul care este. PAOK vine și ea după niște eșecuri.

Grecii vor fi mult mai motivați, nu-și vor mai permite să trateze meciul decât cu interes maximum. Toumba este infern pentru adversari! Îi ia PAOK de pe tunel, ai să vezi! După eșecul cu Aris... Orice echipă poate să bată pe Toumba, chiar și ultima clasată, dar nu Aris. E moarte dacă iei bătaie acasă de la Aris.

Vor veni mulți suporteri, presiunea va fi fantastică, dar și spectacol pentru fotbal. Echipa va fi mai motivată, suporterii vor împinge PAOK spre victorie. Eu mizez că va învinge PAOK”, a declarat Cosmin Bărcăuan într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

26de meciuri a adunat Bărcăuan pentru PAOK Salonic în ediția 2005-2007 a campionatului elen

Avertisment de la Cosmin Bărcăuan pentru fostul său coleg Elias Charalambous: „Dacă vine să se apere, să ciupească un egal, nu va fi o idee bună”

Elias Charalambous, actualul antrenor al roș-albaștrilor, a fost și el jucător la PAOK în perioada 2005-2008. Printre altele, a fost coechipier cu Cosmin.

„Nu știu cum a ajuns antrenor la Steaua, dar ajuns acolo a făcut o treabă serioasă. Este un antrenor tânăr, care vrea să demonstreze. Ca echipă, Steaua poate pune probleme, depinde de cum va pregăti meciul din punct de vedere tactic.

Dacă vine să se apere, să ciupească un rezultat de egalitate, nu cred că va fi o idee bună, fiindcă nu o să le iasă. Când intri pe Toumba, îți tremură genunchii ca adversar”, a mai spus Bărcăuan.

8selecții și două goluri are Cosmin Bărcăuan la prima reprezentativă a României

Cosmin Bărcăuan impresionat de Dinamo: „Îmi place, dar aștept continuitate”

A câștigat eventul cu „câinii” în 2004, plus o Cupă cu un an înainte, iar apoi a fost transferat de Șahtior Donețk pentru un milion de euro, cucerind și cu ucrainenii două campionate și evoluând în Champions League.

„Fie vorba între noi, îmi place cum a început Dinamo. E bine! Dar trebuie continuitate, am mai văzut noi d-astea... A terminat turul în play-off și apoi a jucat barajul la retrogradare. Nu doar eu, dar și suporterii, vor un Dinamo puternic, care să ia trofee”, a conchis fostul atacant, pe care Ioan Andone l-a reprofilat în fundaș central.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Știm ora când se joacă Simona Halep - Arina Rodionova, la WTA Hong Kong
Tenis
Știm ora când se joacă Simona Halep - Arina Rodionova, la WTA Hong Kong
Unde a dispărut internaționalul de tineret din Superliga, despre care toată lumea vorbea în aprilie? „Își bat joc de mine!”
Superliga
Unde a dispărut internaționalul de tineret din Superliga, despre care toată lumea vorbea în aprilie? „Își bat joc de mine!”
Transfer chiar înainte de Botoșani - Rapid: au adus un fost campion ca să-i scape de gafeur!
Superliga
Transfer chiar înainte de Botoșani - Rapid: au adus un fost campion ca să-i scape de gafeur!

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează