INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - RENNES 1-0

CFR - Rennes 1-0 // Giedrius Arlauskis, vedetă în L'Equipe: „Necunoscutul de netrecut! Franța îl va reține după acest meci”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 08:52

Giedrius Arlauskis (31 de ani), portarul lui CFR, a făcut un meci foarte bun cu Rennes, în victoria clujenilor, scor 1-0, din grupele Europa League. Lituanianul a fost remarcat în urma prestației sale și de celebra publicație franceză L'Equipe.

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, unul mai puțin decât Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie împotriva lui Lazio, la Roma.

Necunoscutul de netrecut”, așa a început L'Equipe analiza goalkeeperului din Gruia, ulterior recunoscându-i meritele incontestabile pentru victoria celor de la CFR cu Rennes.

A fost puțin cunoscut în Franța înainte de acest meci, însă Giedrius Arlauskis va fi reținut de acum. Dacă Rennes nu a reușit să câștige împotriva Clujului, «vina» revine în mare parte lituanianului.

Cu mâna sau cu piciorul, salvatorul clubului românesc a înmulțit paradele, iritându-i pe cei de la Rennes”, au fost cuvintele folosite de jurnaliștii francezi pentru a descrie evoluția portarului cu 4 campionate câștigate în România.

10a fost nota primită de Arlauskis în Gazeta Sporturilor, după CFR - Rennes 1-0

CLASAMENT GRUPA E

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 47-310
2. CFR Cluj44-39
3. Lazio 45-73
4. Rennes42-51

PROGRAMUL ULTIMELOR DOUĂ ETAPE

28.11, ora 22:00

  • Lazio - CFR Cluj
  • Celtic - Rennes

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

Arlauskis rescrie istoria după 10 ani! Notă maximă din partea GSP pentru prestația care i-a amintit lui Dan Petrescu de un alt meci istoric: „Azi a fost și mai bun” 

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (5)
danny_l
danny_l  •  08 Noiembrie 2019, 12:18

Bravo Arla, Felicitări CFR,un egal la Roma și o victorie cu Celtic acasă și câștigați grupa, toți calculează că mai trebuie un punct,dar de ce să nu se meargă la victorie ambele meciuri?

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Noiembrie 2019, 11:06

felicitari cfr!felicitari arla!

whiteredarad
whiteredarad  •  08 Noiembrie 2019, 10:57

Ziaristii francezi produc articole despre cel mai bun de la CFR, dar cei de la GSP au alta preocupare, ei fac articole despre...cei mai slabi de la CFR, dupa un meci capital,...castigat de CFR. Chestie de educatie ziaristica !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează