INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Cine transmite LASK Linz - FCSB în România. Meciul nu o să se vadă la TV

Meciul dintre LASK Linz și FCSB, de pe 22 august, nu o să poată fi umărit la TV, ci doar pe platforma VOYO.
Meciul dintre LASK Linz și FCSB, de pe 22 august, nu o să poată fi umărit la TV, ci doar pe platforma VOYO.

Articol de - Publicat joi, 22 august 2024 17:46 / Actualizat joi, 22 august 2024 17:46

Meciul dintre LASK Linz și FCSB, de pe 22 august, nu o să poată fi umărit la TV în România, ci doar pe platforma VOYO, contra cost.

După ce a fost eliminată din Champions League de Sparta Praga (scor 3-4 la general), FCSB o va întâlni pe LASK Linz în play-off-ul Europa League.

LASK Linz - FCSB nu se dă la TV

Prima manșă din play-off-ul Europa League dintre LASK și FCSB se va disputa pe data de 22 august, de la ora 20:00. Partida o să poată fi urmărită exclusiv pe VOYO.

„Avem emisiuni înainte și după meciuri. Practic, Voyo devine echivalentul canalelor secundare. În trecut, meciurile erau pe ProTV și pe Pro Arena. Acum schimbăm abordarea, iar unele evenimente sunt exclusiv pe această platformă”, a explicat CEO-ul Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, întrebat de GSP de ce a luat această decizie.

 Avem emisiuni înainte și după meciuri. Practic, Voyo devine echivalentul canalelor secundare. În trecut, meciurile erau pe ProTV și pe Pro Arena. Acum schimbăm abordarea, iar unele evenimente sunt exclusiv pe această platformă.

Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP. Partida se va disputa pe ”Raiffeisen Arena” din Linz.

După ce fanii FCSB au fost nervoși că meciurile retur cu Virtus și turul cu Sparta Praga nu s-au dat la televizor, acum vor fi din nou nemulțumiți, nici partida cu LASK nu o să fie televizată.

Până în acest tur, orice post de televiziune putea să cumpere drepturile însă din grupe meciurile vor fi transmise de Digi Sport și Prima Sport.

Și Gigi Becali s-a arătat nemulțumit că cele două meciuri nu au fost la TV și a anunțat după că nu o să mai fie de acord să se întâmple acest lucru, vrea ca meciurile să se transmise la televizor.

Nu ai voie să dai pe Voyo. Ce e aia Voyo? Eu nu fac un contract cu Voyo, eu fac cu Pro TV. Nu ai voie să îl dai Voyo că vrei tu, că eu îți cer despăgubiri. Numai sute de mii, așa o să fie, eu le fac pe plac suporterilor!

Gigi Becali, patronul FCSB

Însă FCSB nu poate avea control privind cine transmite meciurile jucate în deplasare, ci doar pe cele disputate acasă.

A fost potop de nemulțumiri la adresa noastră pentru că meciul acesta nu a fost transmis de un post TV. Noi nu decidem drepturile de televizare la meciurile din deplasare!

- Mihai Stoica

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Superliga
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Superliga
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (93)
ortega
ortega  •  22 August 2024, 19:33

Trustul *** e din ce în ce mai penibil . Păi ei nu gândesc în perspectivă , că nici o echipă nu-și va mai da drepturile din tuturile preliminare gunoaielor cu La bloc și Las Fierbinți să aibă drepturi exclusive . Oricum nu pierzi nimic dacă nu te uiși la o*y ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nautilus
nautilus  •  22 August 2024, 18:31

Bătaie de joc a ciobanului față de suporterii *** ai fcsb.ului!!! Bravo nea gigică, să vină bani la tine, dacă *** tăi vor să vadă meciurile lui FC berceni....să scoată bani!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AngiSilviu
AngiSilviu  •  20 August 2024, 15:22

Ce prostie , siteurile de streaming nici nu ar trebui in primul rand sa existe. Ce este aia exclusiv doar voyo? Meciul trebuie difuzat atat la tv cat si pe voyo dar nu doar exclusiv pe voyo. Si oricum au niste filme si seriale de.. vai de ele.. mai ales cele romanesti sunt sub orice critica. Bine fac astia care copiaza toate materialele de acolo si le urca gratuit pe net. Cati bani te costa ca sa iti faci abonament pe toate platformele de streaming? Acum isi creeaza toti platforme ce sa zic urca 2-3 filme luate moca antice si de demult de acum 108 ani la activ si gata luam banii la fraieri. Nu merge chiar asa. Nici 1 leu nu merita.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează