INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB 4-0

„A fost o seară NEAGRĂ” » Elias Charalambous, categoric după Rangers - FCSB 4-0: „Să nu uităm asta”

„A fost o seară NEAGRĂ” » Elias Charalambous, categoric după Rangers - FCSB 4-0: „Să nu uităm asta” / foto: Imago Images +44   FOTO
„A fost o seară NEAGRĂ” » Elias Charalambous, categoric după Rangers - FCSB 4-0: „Să nu uităm asta” / foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 01:02 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 01:15

Elias Charalambous, 44 ani, tehnicianul cipriot al roș-albaștrilor, a tras cele mai importante concluzii, după eșecul amar de pe Ibrox: Rangers - FCSB 4-0.

FCSB a pierdut categoric pe Ibrox, 0-4 cu Rangers. Tom Lawrence, Vaclav Cerny, cu o „doppietta” și Hamza Igamane au semnat reușitele trupei lui Philippe Clement. În urma acestui eșec usturător, campioana en-titre din Superligă se situează pe locul 13 din grupa XXL de Europa League, cu un golaveraj neutru.

Elias Charalambous: „La acest nivel, detaliile fac diferența”

Elias Charalambous s-a prezentat descumpănit la flash-interviurile de după partidă, descriind prestația drept una „neagră”. A amintit totuși și de faza golului anulat al lui David Miculescu, mărturisind că arbitrul italian al partidei i-a transmis, pe tuneluri, că a luat decizia eronată.

O seară neagră pentru noi, știam că avem un adversar greu. Problema este că am primit cele patru goluri într-un mod similar. La acest nivel, nu poți comite erori atât de ușor. Plătești pentru asta. Înainte de joc, am spus că trebuie să fim în cea mai bună formă pentru a obține un rezultat pozitiv cu Rangers, însă nu am făcut asta.

Am avut un gol valabil, chiar și arbitrul ne-a transmis că a comis o greșeală. Se mai întâmplă. Nu avem foarte mult timp. Avem un meci important duminică și trebuie să îl pregătim la capacitate maximă. Oponentul a fost periculos, știam că ne vor presa și că vor căuta să recupereze rapid baloanele. La acest nivel, detaliile fac diferența!”, a transmis A1 al roș-albaștrilor.

+39 FOTO

Cu toate acestea, Charalambous sună regruparea, apelând la calm, accentuând importanța derby-ului din campionat: FCSB - Rapid, duminică, de la ora 21:00.

„Suntem supărați, este normal când pierzi. Avem un meci duminică și este foarte important pentru noi. Știam dinainte ce program vom avea, însă ne bucurăm că avem prilejul de a juca la trei zile. Din nou, nu avem foarte mult timp. Trebuie să ne recuperăm și să facem analiza video la ce am greșit. Nu mai pot spune foarte multe.

Știam că Olaru, Șut și Tănase vor absenta. Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal, trebuie să ne adaptăm și să găsim soluții. Am făcut un meci prost astăzi, însă nu trebuie să uităm ce au făcut acești băieți până astăzi. Sunt supărat și din prisma fanilor noștri, care ne-au susținut și aici. Sunt convins că jucătorii vor da totul duminică”, a mai spus „arhitectul” campioanei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Europa League
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare
Europa League
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează