INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

Cu doar câteva ore înainte de Rangers - FCSB, scoțienii au anunțat echipa de start » Care sunt numele surpriză

Cu doar câteva ore înainte de Rangers - FCSB, au anunțat echipa de start » Care sunt numele surpriză +6   FOTO
Cu doar câteva ore înainte de Rangers - FCSB, au anunțat echipa de start » Care sunt numele surpriză

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024 17:31 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 17:56

Presa din Scoția a anunțat echipa probabilă a trupei de pe Ibrox, înaintea disputei cu FCSB, contând pentru runda a treia din grupa XXL de Europa League.

Rangers - FCSB va avea loc de la ora 22:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. În acest moment, FCSB are 2 victorii din tot atâtea posibile: 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK, în timp ce Rangers s-a impus cu Malmo, 2-0, cedând în fața celor de la Lyon, 1-4.

Ce echipă văd scoțienii în teren la Rangers - FCSB:

Rangers (4-2-3-1): Butland - Tavernier, Souttar, Propper, Kasanwirjo - Raskin, Diomande - Cerny, Lawrence, Bajrami - Igamane

Presa din Scoția titrează: „Trupa lui Philippe Clement vine după o victorie dureroasă”

„Rangers va ținti să revină pe drumul victoriilor în Europa League, primind vizita celor de la FCSB pe Ibrox. Trupa lui Philippe Clement vine după o victorie dureroasă cu Kilmarnock, 0-1 pe Rugby Park, în urma căreia Rangers a rămas la șase puncte în spatele celor de la Celtic și Aberdeen.

Pierzând cu 4-1 în fața lui Lyon în ultima confruntare din Europa League, antrenorul belgian este disperat după o victorie care să ridice moralul echipei, presiunea fiind acum pe umerii antrenorului lui Rangers, după un început de campanie dezamăgitor. Antrenorul belgian nu va putea conta pe Ridvan Yilmaz, Oscar Cortes, Rabbi Matondo, Ianis Hagi și Danilo, însă Robin Propper și Dujon Sterling speră să fie prezenți, după ce au participat la antrenamentul de miercuri”, au notat cei de la scotsman.

+1 FOTO

Au șase puncte din șase, așa că avem mult respect pentru ei, sunt o echipă foarte tehnică. După meciul de la Kilmarnock a fost o mare dezamăgire. Nimeni nu a fost mulțumit de acel nivel de performanță. Acum trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să reacționăm cât mai rapid, trebuie să fim pregătiți pentru următorul meci.

Fanii nu sunt mulțumiți acum, este vorba de a recrea constanța și de a pune din nou lucrurile în mișcare. Am vorbit despre o reconstrucție amplă, lucrăm foarte mult cu jucătorii pentru a atinge nivelul dorit cât mai repede posibil. Procesul durează, dar vom munci cât de mult putem.

- Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, înaintea disputei cu FCSB din această seară

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Europa League
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare
Europa League
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează