INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - FCSB

„Iată-l din nou pe nebunul din palatul de aur!” » Gigi Becali, jignit înainte de Sparta Praga - FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 17:04 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 00:21

Gigi Becali (66 de ani) a fost subiectul jurnaliștilor cehi în ziua meciului Sparta Praga - FCSB, din prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Finanțatorul a fost prezentat într-o lumină negativă de către una dintre cele mai importante publicații pragheze, însă nu ca un element de noutate.

  • Sparta - FCSB se joacă as tăzi, de la 21:00, pe Epet Arena din Praga. Meciul nu este televizat, însă poate fi urmărit pe platforma Voyo și în format liveTEXT pe GSP.ro. Reporterii Gazetei Sporturilor sunt prezenți în Cehia și vă vor ține la curent cu toate detaliile importante despre confruntare.

Cele două formații s-au mai întâlnit în aceeași fază a competiției în 2016. Atunci, gruparea roș-albastră s-a calificat în play-off după ce s-a impus cu 3-1 la general (1-1 în tur, 2-0 la retur). Toate cele trei goluri ale bucureștenilor au fost înscrise de către Nicolae Stanciu.

Gigi Becali, făcut nebun în presa din Cehia

Publicația Idnes.cz i-a acordat un spațiu amplu lui Gigi Becali, prezentat în titlu în termeni jignitori: „nebunul din palatul de aur” pentru care „FCSB înseamnă Faci Ce Spune Becali”.

„A îmbătrânit. Are părul cărunt, iar ridurile de pe fruntea întunecată i s-au făcut mai mari și le ascunde din ce în ce mai des sub o șapcă cu cruce creștină roșie. Patronul nebun din fotbalul românesc, George „Gigi” Becali, s-ar putea să-și fi schimbat puțin aspectul de-a lungul anilor, dar modurile sale ciudate de a fi, nu!

În Cehia, se vorbește mereu despre el când FCSB-ul său, fosta Steaua, se întâlnește în cupele europene cu una dintre echipele interne. Credeai că Becali s-a oprit la 66 de ani?”, a fost introducerea jurnalistului Jiri Cihak.

Rolul de atotputernic în club, declarațiile homofobe și cele în care Î l implică pe Dumnezeu în fotbal nu au trecut nici ele neobservate.

+18 FOTO

Se duce în Grecia dacă trece de Sparta Praga

Într-o reacție pentru GSP.ro, patronul FCSB e încrezător în șansele formației sale de a ajunge în Liga Camppionilor și de a încasa potul cel mare: 19 milioane de euro.

Omul de afaceri ar dori să o întâlnească pe PAOK în play-off și spune că în acest scenariu ia în calcul să meargă chiar la meciul de la Salonic.

„Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi... Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia. E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palama. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine ține mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă”, a transmis Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare! Totul e cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă, luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut.

- Gigi Becali, patron FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. GOOOOL în minutul 90+2
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. GOOOOL în minutul 90+2
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (52)
ThomasVorbe
ThomasVorbe  •  08 August 2024, 14:15
Postat de mereugigist pe 06 August 2024, 22:11

Dacă își prinde sau dacă își pune mintea cu ei? Tu , fiind fcsbist ai o scuză că nu înțelegi care e diferența între a își prinde mintea sau în a își pune mintea.

Conform DEX: a prinde minte inseamna a deveni maĭ deștept după o experiență sau după o pățanie. Sunt atent la nuante, de aceea am folosit expresia in acel context! Si sunt mandru ca sunt FCSB-ist!

Functionarul9
Functionarul9  •  07 August 2024, 12:04
Postat de CarolK pe 06 August 2024, 19:36

fcsb "fosta Steaua" e o descriere abuziva.... preluata din presa din Romania inainte ca Tribunalul sa emita decizia finala. In realitate fcsb n-a fost niciodata Steaua, ati inteles bai inteligentilor ?!

Te oftici, nu-i asa, te oftici ...!

cocomarla
cocomarla  •  07 August 2024, 07:58

Unde este jignirea?Personajul nu este la semne asta o stie orice om cat de cat cu mobila acasa norocul jurnalistilor din Romania care ar trebui sa-i faca statuie mananca si ei o chifla din nebunia Imparatului.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează