INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER A ELIMINAT BARCELONA

Presa din Italia: "Chivu a luptat ca un leu cu Barcelona!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Cristian Chivu a reuşit un meci foarte bun în faţa celor de la Barcelona în semifinala Ligii Campionilor de aseară. După calificarea lui Inter în finală, fotbalul românesc va avea din nou un reprezentant într-o finală a Ligii, după o pauză de 10 ani. Ultimul român care a disputat o finală în Liga Campionilor a fost AdrianIlie în 2000, atunci cînd evolua la Valencia şi a jucat contra celor dela Real Madrid.

 

Presa din Italia, dar şi presa internaţională laudă evoluţia fundaşului român care a reuşit să facă un meci foarte bun în faţa celor de la Barcelona, primind nota 7,5 din partea jurnaliştilor de la Gazzetta dello Sport, la fel ca Julio Cesar, Zanetti, Eto'o şi Milito.

"Introdus în ultimul moment ca titular, românul a arătat că este pregătit. Evoluţia sa a fost bună, dar în unele momente i-a lipsit luciditatea"
newnotizie.it

"Chivu a intrat în ultimul moment în echipă, după accidentarea lui Pandev. A pătruns pe teren fără cască pentru a arta lumii curajul cu care va lupta Inter. A fost constrîns să se apere tot meciul, dar a luptat ca un leu"
tuttomercatoweb.com

"Chivu nu trebuia să joace titular, dar accidentarea lui Pandev l-a trimis pe teren din primul minut. Dar pentru el nu a contat că planul s-a schimbat în ultimul moment. A început ca fundaş stînga, iar după eliminarea lui Thiago Motta a trecut la închidere. A fost mereu cu capul sus într-o seară dificilă"
eurosport.it"

"Chivu a fost trimis de Mourinho pe postul de fundaş stînga, iar prestaţia sa a fost ordonată"
Quotidiano Nazionale

"Chivu şi-a adus contribuţia sa la calificare. A arătat că este pregătit să joace în orice moment, deşi iniţial trebuia să fie doar rezervă"
Datasport

"Am trecut peste pierderea lui Pandev la încălzire graţie curajului lui Chivu, care a fost spectaculos şi a intrat în meci pregătindu-se doar 10 minute"
Jose Mourinho, antrenor Inter

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (19)
 •  30 Aprilie 2010, 11:32
Postat de pe 29 Aprilie 2010, 13:47

Astia sunt romanii cu care ne mandrim, ceilalti ca Mutu ne fac sa ne umilim.........

INTER a jucat exact ceea ce trebuia sa joace in fata unei echipe ca FC Barcelona care avea de recuperat 2 goluri. Nu ajucat deloc jalnic cum scrie cineva pe aici, ci a jucat pragmatic si rational, frumusetea jocului sau venind din disciplina tactica desavrasita.

 •  29 Aprilie 2010, 23:55

Daca urmariti Inter-ul stiti ca ei nu stiu sa joace decat pe coontratac.Ziarele din Italia lauda acesti jucatori acum,dar daca o astfel de echipa jucau cu italienii asa,alta era parerea acestor ziaristi.International Milano a practicat un antijoc inpotriva echipei Fc Barcelona,asa ca jucatori de valoare precum Chivu ar trebui sa puna capul in pamant cand se vorbeste despre fotbal.

 •  29 Aprilie 2010, 14:50

Din punctul meu de vedere Inter a practicat un joc rusinos..all defense...chiar daca jucau si in 15 tot se aparau!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează