INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal
CFR Cluj - Oțelul, în etapa 21, se joacă ACUM » Ardelenii deschid scorul
1
Petrolul, victorie în ultimul meci al anului » Cum arată acum clasamentul din Superliga
2
Marius Șumudică, furibund înainte de Dinamo - Rapid: „Îi arunc afară din stadion dacă îi prind”
9
Gafa finalului de an » Eroare de curtea școlii în Petrolul - Slobozia
1
Știri din fotbal internațional
Diego Simeone a explicat detaliul care a făcut diferența: „Nu vă pot minți. Asta ne-a permis să supraviețuim în meci”
0
Parma, demolată de Roma în Serie » Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
0
Ce scrie L'Equipe despre Rareș Ilie, după ce a jucat două meciuri pentru Nice
0
Mesajul unei suportere pătimașe: „Șucu trebuie să învețe să iubească Genoa! Să câștigăm ceva”
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
2
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
si eu zic: Dan Petrescu un antrenor care munceste, pe rupte chiar.
eu zic boloni pt ca omu are ochi la fotbalisti :) doar el la descoperit pe cristiano ronaldo
daca hagi se lapada de becalii,toti acesti berbeci,plini de ei,va face treaba buna ,daca nu sa si vada de treaba lui
Nu stiu in ce masura Hagi cunoaste meseria de antrenor si a avut destule sanse sa dovedeasca. Boloni sigur stie ,dar se fandoseste ca o fata mare si da mereu impresia ca mimeaza dorinta de a fi antrenorul nationalei . De ce nu Dan Petrescu ? E curat ,ambitios , are deja rezultate de necontestat .
2 dubioasi 2 dubiosi dubios machedon dubiosule
presedinte FRF-dan diaconescu presedinte LPF-radu morar antrenorla nationala-tolea ciumac secund-magda ciumac preparator fizic-naomi medic-dr.ciomu
ce tot o dati cu Lucescu? Normal ca ar fi cea mai buna solutie, dar nu vedeti ca nu vine? Il mai rugam inca 10 ani si tot nu accepta. Macar cu Hagi , Mutu nu-i va raspunde : " Tu taci ca tu esti pe banca si nu stii ce vorbesti" Sper...
Hagi nu e antrenor dar nici barbugiu luat de politie, bolony e ungur bandit si vrea doar bani deci NICIUNUL nu e bun!!! SA VINA BRE LUCESCU SENIOR SI SA FACA ECHIPA CUM TREBUIE!TOT NE LAMENTAM ATAT!!!NUMAI MAFIOTI!
rednic,hagi,boloni,lucescu,piturca...toata tara le vehiculeaza numele cand vine vorba de viitorul antrenor.eu sper ca lupescu si sandu sa taca si sa faca,si sa il numeasca pe cel despre care nu se vorbeste deloc: olaroiu
bai din ce observ eu dupa cornel dinu incoace la nationala au fost numai stelisti ceea ce este foarte bine (boloni, emerich jenei, iordanescu , hagi, piturca). foarte bine prin asta se arata respectul a ceea ce inseamna STEAUA pt noi romanii.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.