Comentarii (126)
 •  02 Aprilie 2009, 00:00

si eu zic: Dan Petrescu un antrenor care munceste, pe rupte chiar.

•  01 Aprilie 2009, 23:56

eu zic boloni pt ca omu are ochi la fotbalisti :) doar el la descoperit pe cristiano ronaldo

•  01 Aprilie 2009, 19:39

daca hagi se lapada de becalii,toti acesti berbeci,plini de ei,va face treaba buna ,daca nu sa si vada de treaba lui

•  01 Aprilie 2009, 19:27

Nu stiu in ce masura Hagi cunoaste meseria de antrenor si a avut destule sanse sa dovedeasca. Boloni sigur stie ,dar se fandoseste ca o fata mare si da mereu impresia ca mimeaza dorinta de a fi antrenorul nationalei . De ce nu Dan Petrescu ? E curat ,ambitios , are deja rezultate de necontestat .

•  01 Aprilie 2009, 18:45

2 dubioasi 2 dubiosi dubios machedon dubiosule

•  01 Aprilie 2009, 17:40

presedinte FRF-dan diaconescu presedinte LPF-radu morar antrenorla nationala-tolea ciumac secund-magda ciumac preparator fizic-naomi medic-dr.ciomu

•  01 Aprilie 2009, 17:21

ce tot o dati cu Lucescu? Normal ca ar fi cea mai buna solutie, dar nu vedeti ca nu vine? Il mai rugam inca 10 ani si tot nu accepta. Macar cu Hagi , Mutu nu-i va raspunde : " Tu taci ca tu esti pe banca si nu stii ce vorbesti" Sper...

•  01 Aprilie 2009, 16:55

Hagi nu e antrenor dar nici barbugiu luat de politie, bolony e ungur bandit si vrea doar bani deci NICIUNUL nu e bun!!! SA VINA BRE LUCESCU SENIOR SI SA FACA ECHIPA CUM TREBUIE!TOT NE LAMENTAM ATAT!!!NUMAI MAFIOTI!

aveon
aveon  •  01 Aprilie 2009, 16:51

rednic,hagi,boloni,lucescu,piturca...toata tara le vehiculeaza numele cand vine vorba de viitorul antrenor.eu sper ca lupescu si sandu sa taca si sa faca,si sa il numeasca pe cel despre care nu se vorbeste deloc: olaroiu

•  01 Aprilie 2009, 16:19

bai din ce observ eu dupa cornel dinu incoace la nationala au fost numai stelisti ceea ce este foarte bine (boloni, emerich jenei, iordanescu , hagi, piturca). foarte bine prin asta se arata respectul a ceea ce inseamna STEAUA pt noi romanii.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 13
Comentează