Comentarii (126)
 •  01 Aprilie 2009, 01:34

deci parerea mea e ca Piturca e un antrenor bun dar nu are o mentalitate de invingator,nu merge sa vada meciuri si mai ales e arogant!sa nu mai zic ca pune jucatorii sa joace pe posturi pe care nu au jucat niciodata...daca ar fi fsot ok din punctele astea de vedere am fi fost mult mai sus...Hagi...lasa-ti-ne cu Regele!!!am vazut ce poate...Boloni a tradat odata deci...sa stea la Liege...io personal l-as vrea pe Dan Petrescu sau daca nu Oli!

•  01 Aprilie 2009, 01:30

decat cu astia, mai bine cu piti

•  01 Aprilie 2009, 01:18

hehehe...data viitoare cand ne vom califica la un turneu final va fi cand piturca se va reintoarce la nationala. Hagi n-a reusit sa creeze scheme de joc nici la Galata, nici la Timisoara, nici la Steaua desi acolo avea jucatorii la dispozitie zi de zi. Sa-l vedem la nationala cand o sa aiba lotul la dispozitie 4-5 zile inaintea meciului...si mutu si chivu se vor da loviti pt. ca au meciuri importante cu echipele de club. O sa plangem dupa piturca...

achiles
achiles  •  01 Aprilie 2009, 01:14

hai frate...hagi :/ dam din lac in putz :/

werder_fan
werder_fan  •  01 Aprilie 2009, 01:14

alta minciuna, ca aceea cu max nicu pe care l-ati bagat in gura samsarilor si a selec.tionerului, si chiar poate a unor "vedete" din echipa cre se simt eclipsate acum. aveti niste surse BOMBA

•  01 Aprilie 2009, 01:09

Gazeta a aflat = gazeta a inventat , nu va mai crede nimeni.

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Comentează