INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal

După ce i-a dat 3-0 Universității Cluj, Mirel Rădoi surprinde: „Cred că am exagerat puțin săptămâna asta”
0

Ioan Ovidiu Sabău, tranșant după eșecul de la Craiova: „Până la urmă, a fost 3-0...”
0

Mitriță, debut cu două assisturi în play-off: „Am jucat inteligent. Vrem să rămânem pe primul loc!”
1

Ce l-a nedumerit pe MM Stoica în Craiova - U Cluj: „Să nu se supere nimeni, dar...”
10
Știri din fotbal internațional

Anunțul istoric făcut de Liga italiană » Din 1978 nu s-a întâmplat decât de două ori în Serie A!
0

Van Basten, revoltat după scandalul din Ligă: „UEFA trebuie să repare asta!” » IFAB și FIFA vor fi consultate
2

S-a cerut amânarea meciului Fiorentina - Juventus » Imagini incredibile de la furtunile care au lovit în plin zona și pun în pericol fotbalul
0

După epuizantul derby madrilen, Carlo Ancelotti acuză: „Banii rămân prioritari, nu contează odihna jucătorilor”
0
Lifestyle

Fata fostului coleg al lui Dan Petrescu, vedetă la un reality show după divorț » Prietena lui Halep și un fost fotbalist vor fi prezenți
2

Trucul interesant prin care Adrian Cristea spune că seduce femeile: „Dacă faci asta, e jumătate cucerită”
31

A ținut secretul până acum! Sabin Ilie s-a despărțit de Leta și acum are o relație cu sora unui fost coleg: „De 8 ani suntem împreună”
2

Starul din Premier League s-a mutat în casă nouă alături de superba iubită » Claudia a decis transferul de 62 de milioane de euro
5
ce sa mai comentez fratilor, ca m tot comentat! E mai bun ala, ba nu ala , ba nu celalalt! In primul rand nu mai avem fotbalisti! In al doilea rand Hagi , ca antrenor e praf , nu vedeti cate oferte are ? OHA! Piti sa nu vii la Steaua , ca iar nu jucam , nimic , nici cu Laca nu mi-e rusine ! Cel mai bun e Dan Petrescu!
Ce sa caute Hagi?? Ca jucator a fost un rege ca antrenor a fost penibil. Nu are ce cauta Hagi sa stea sa se ocupe de centru de copii. Avem nevoie de un antrenor adevarat cum ar fii Petrescu.
piturca e un antrenor destul de bun parerea mea dar va trebuii sa-i lase draku acasa pe gloabe precum Banel,Radoi,Ovidiu Petre,Cocis,Codrea. si sa nu mai tolereze fumuri de vedete. Daca-i zice ceva lui Mutu sariti toti pe el ca e jucator de baza. daca nu zice e bai ca nu zice. adevarul e ca oricine vine acum s-a c-am terminat pentru noi. sa inceapa reconstructia. dar atentie ca imbatranim si poate noi nu mai apucam sa ne mai bucuram de romania la un turneu :)
Dan P...este cel mai bun antrenor din Romania....nu inteleg de ce nu e numit la nationala.....Mafia inca lucreaza pe la spate....
Rotirea cadrelor. Inca 4-6 ani pierduti de pomana... Luati ba frate un antrenor ca lumea nu mai reciclati atata.
Tot respectul pentru hagi si pentru ceea ce a facut pt romania dar cred ca boloni este mei potrivit pt acest post!
Gazeta=Minciuna. Cine draq va mai crede, mincinosilior, lingailor!
Chestia e ca orice ar fi trebuie cineva cu bunul simt de a demisiona daca nu face treaba (si trebuie si un contract cu clauze de performanta mai favorabile FRF). Daca nu expira contractul lu' piturca in vara ne mai statea pe cap vreo 2 ani.
Mari jucatori ,Latovlevici ,Torje,Luchin,Bicfalvi!
Nici unul nu este bun,dar daca se vrea un antrenor bun,atunci luati unul strain sau Lucescu senior,oricealtceva va da kiks.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.