INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal

Veste teribilă pentru FCSB: „Nu va mai juca nicio secundă în acest campionat!”
1
Se schimbă gazonul în „casa” lui Dinamo: imaginile publicate
0

Îl mai țineți minte pe Antonio Jakolis? » Unde s-a transferat fostul jucător de la FCSB și CFR Cluj
0

Ce îl frustrează pe Viorel Moldovan la Rapid: „Eu și Șumudică suferim din acest punct de vedere”
0
Știri din fotbal internațional

Harry Kane, loc definitiv în istoria fotbalului! Cele două borne setate, după calificarea cu Bayern în sferturile Ligii Campionilor
0

Inter - Feyenoord 2-1 » Trupa lui Inzaghi se califică fără emoții în sferturi și va da de mașinăria lui Kompany
0

Bayern, give me FIVE cu Leverkusen, în optimile Ligii Campionilor: urmează duelul de foc cu Inter, pentru semifinale
0

Diagnosticul lui Florinel Coman » Ce a transmis Cagliari
0
Lifestyle

Trucul interesant prin care Adrian Cristea spune că seduce femeile: „Dacă faci asta, e jumătate cucerită”
27

A ținut secretul până acum! Sabin Ilie s-a despărțit de Leta și acum are o relație cu sora unui fost coleg: „De 8 ani suntem împreună”
2

Starul din Premier League s-a mutat în casă nouă alături de superba iubită » Claudia a decis transferul de 62 de milioane de euro
5

Apariție-surpriză pe Arena Națională » Prezentatoarea TV a atras toate privirile la FCSB - Lyon
7
ce sa mai comentez fratilor, ca m tot comentat! E mai bun ala, ba nu ala , ba nu celalalt! In primul rand nu mai avem fotbalisti! In al doilea rand Hagi , ca antrenor e praf , nu vedeti cate oferte are ? OHA! Piti sa nu vii la Steaua , ca iar nu jucam , nimic , nici cu Laca nu mi-e rusine ! Cel mai bun e Dan Petrescu!
Ce sa caute Hagi?? Ca jucator a fost un rege ca antrenor a fost penibil. Nu are ce cauta Hagi sa stea sa se ocupe de centru de copii. Avem nevoie de un antrenor adevarat cum ar fii Petrescu.
piturca e un antrenor destul de bun parerea mea dar va trebuii sa-i lase draku acasa pe gloabe precum Banel,Radoi,Ovidiu Petre,Cocis,Codrea. si sa nu mai tolereze fumuri de vedete. Daca-i zice ceva lui Mutu sariti toti pe el ca e jucator de baza. daca nu zice e bai ca nu zice. adevarul e ca oricine vine acum s-a c-am terminat pentru noi. sa inceapa reconstructia. dar atentie ca imbatranim si poate noi nu mai apucam sa ne mai bucuram de romania la un turneu :)
Dan P...este cel mai bun antrenor din Romania....nu inteleg de ce nu e numit la nationala.....Mafia inca lucreaza pe la spate....
Rotirea cadrelor. Inca 4-6 ani pierduti de pomana... Luati ba frate un antrenor ca lumea nu mai reciclati atata.
Tot respectul pentru hagi si pentru ceea ce a facut pt romania dar cred ca boloni este mei potrivit pt acest post!
Gazeta=Minciuna. Cine draq va mai crede, mincinosilior, lingailor!
Chestia e ca orice ar fi trebuie cineva cu bunul simt de a demisiona daca nu face treaba (si trebuie si un contract cu clauze de performanta mai favorabile FRF). Daca nu expira contractul lu' piturca in vara ne mai statea pe cap vreo 2 ani.
Mari jucatori ,Latovlevici ,Torje,Luchin,Bicfalvi!
Nici unul nu este bun,dar daca se vrea un antrenor bun,atunci luati unul strain sau Lucescu senior,oricealtceva va da kiks.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.