Comentarii (126)
 •  01 Aprilie 2009, 03:09

ce sa mai comentez fratilor, ca m tot comentat! E mai bun ala, ba nu ala , ba nu celalalt! In primul rand nu mai avem fotbalisti! In al doilea rand Hagi , ca antrenor e praf , nu vedeti cate oferte are ? OHA! Piti sa nu vii la Steaua , ca iar nu jucam , nimic , nici cu Laca nu mi-e rusine ! Cel mai bun e Dan Petrescu!

•  01 Aprilie 2009, 02:44

Ce sa caute Hagi?? Ca jucator a fost un rege ca antrenor a fost penibil. Nu are ce cauta Hagi sa stea sa se ocupe de centru de copii. Avem nevoie de un antrenor adevarat cum ar fii Petrescu.

•  01 Aprilie 2009, 02:40

piturca e un antrenor destul de bun parerea mea dar va trebuii sa-i lase draku acasa pe gloabe precum Banel,Radoi,Ovidiu Petre,Cocis,Codrea. si sa nu mai tolereze fumuri de vedete. Daca-i zice ceva lui Mutu sariti toti pe el ca e jucator de baza. daca nu zice e bai ca nu zice. adevarul e ca oricine vine acum s-a c-am terminat pentru noi. sa inceapa reconstructia. dar atentie ca imbatranim si poate noi nu mai apucam sa ne mai bucuram de romania la un turneu :)

•  01 Aprilie 2009, 02:38

Dan P...este cel mai bun antrenor din Romania....nu inteleg de ce nu e numit la nationala.....Mafia inca lucreaza pe la spate....

•  01 Aprilie 2009, 02:33

Rotirea cadrelor. Inca 4-6 ani pierduti de pomana... Luati ba frate un antrenor ca lumea nu mai reciclati atata.

rofcbv
rofcbv  •  01 Aprilie 2009, 02:21

Tot respectul pentru hagi si pentru ceea ce a facut pt romania dar cred ca boloni este mei potrivit pt acest post!

alex09
alex09  •  01 Aprilie 2009, 02:17

Gazeta=Minciuna. Cine draq va mai crede, mincinosilior, lingailor!

•  01 Aprilie 2009, 01:48

Chestia e ca orice ar fi trebuie cineva cu bunul simt de a demisiona daca nu face treaba (si trebuie si un contract cu clauze de performanta mai favorabile FRF). Daca nu expira contractul lu' piturca in vara ne mai statea pe cap vreo 2 ani.

•  01 Aprilie 2009, 01:47

Mari jucatori ,Latovlevici ,Torje,Luchin,Bicfalvi!

•  01 Aprilie 2009, 01:39

Nici unul nu este bun,dar daca se vrea un antrenor bun,atunci luati unul strain sau Lucescu senior,oricealtceva va da kiks.

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Comentează