Comentarii (126)
 •  01 Aprilie 2009, 07:17

ce plm hagi a demonstrat pe la 4 5 echipe ca e praf nea mai distrus o data vreti sa o faca iar aduce dracuun antrenor cu experienta nu pe hagi a fost jucator dar antrenor nu lam vazut niciodata

•  01 Aprilie 2009, 07:10

hagi nu e antrenor, stim asta deja. boloni a demonstrat deseori ca nu este fidel romaniei. asa ca, ori vine olaroiu, ori ramane, naibii, piturca asta.

•  01 Aprilie 2009, 07:09

hagi n-ar fi bun pentru ca chiar e antrenor slab, ce a facut la steaua ce a facut la poli ce a facut la galata? nimic, appo seara asta ne face natioanala o pacaleala de 1 aprilie o sa ne zica ca bat si o sa o incaseze :D

•  01 Aprilie 2009, 07:08

problema lui hagi e ca degeaba stii fotbal daca te impiedici in limba ! cum poti sale explici tactica de joc unor jucatori (ex. raducanu) cand nici tu nu intelegi ce spui !

•  01 Aprilie 2009, 07:02

De ce nu ar fi bun HAGI? Ca asa a zis ciobanul, ca e antrenor slab?

•  01 Aprilie 2009, 07:01

Iar ati inceput cu demagogia !! ce tot va aratati frustrarile pe aici !! ce pullaa mea antrenor strain !! cu cine !! cea mai slaba genratie de fotbalisti din istoria fotbalului romanesc !! sa lasam generatia de aur si sa dam ceasul mai inapoi !! anii 80' sa-i comparam post pe post !! rat=ungureanu!,contra=iovan,goian-stefanescu! mutu=balaci!,cocis=boloni,codrea=tudorel stoica!, marica=camataru,costea=crisan !! hai la culcare ca e tirziu !!

•  01 Aprilie 2009, 06:51

Ar fi o mutare de pervers al lui M Sandu.Asa il indeparteaza intr-un fel pe Gica Popescu de la sefia FRF cred eu....si isi mai asigura 2-3 mandate...Problema e ca nu se rezolva problema prin plecarea lui Piti ea trebuie colaborata neaparat si cu plecarea lui Sandu,Lupescu si Prunea...

•  01 Aprilie 2009, 06:41

Asta ne mai lipsea: sa vina Hagi sa ingroape nationala de tot. A fost un fotbalist de geniu, dar ca antrenor ai nevoie de alte calitati, inclusiv inteligenta. Piturca e mult peste Hagi. De ce draq nu l pun pe Dan Petrescu, ca e mult peste amandoi?

•  01 Aprilie 2009, 05:58

cea mai buna alegere e Hagi. Traiasca Regele

negoro
negoro  •  01 Aprilie 2009, 05:51

Hagi din nou ?! Vai de mama noastra...

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12