INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal
Dinamo - Rapid, derby în teren, derby în tribune » 4 scenografii impresionante afișate de galerii
0
Dinamo - Rapid, derby pe Arena Națională » Atmosferă spectaculoasă pe stadion + cele mai noi informații trimise de reporterii GSP: BARĂ în minutul 6!
20
Campionul mondial prezent printre ultrași, la Dinamo - Rapid: „Ca de fiecare dată, galeria noastră surprinde”
1
„Am fost de rahat!” » Bogdan Stelea răspunde la 10 întrebări delicate: „Am intrat într-un meci în care se spunea că trebuie să se întâmple nu știu ce. Veneau ordine”
0
Știri din fotbal internațional
Real Madrid - Sevilla 4-2 » Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus pe Bernabeu și a depășit-o pe Barcelona în clasament
0
Imagini inedite în Premier League » Ce mănuși speciale a folosit fostul portar al naționalei Angliei
0
Dennis Man, deznădăjduit după prestația „groaznică” din AS Roma - Parma: „Ce să mai spun?”
0
Ziua surprizelor în Premier League! Chelsea, ținută în șah de Everton
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
10
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
ce plm hagi a demonstrat pe la 4 5 echipe ca e praf nea mai distrus o data vreti sa o faca iar aduce dracuun antrenor cu experienta nu pe hagi a fost jucator dar antrenor nu lam vazut niciodata
hagi nu e antrenor, stim asta deja. boloni a demonstrat deseori ca nu este fidel romaniei. asa ca, ori vine olaroiu, ori ramane, naibii, piturca asta.
hagi n-ar fi bun pentru ca chiar e antrenor slab, ce a facut la steaua ce a facut la poli ce a facut la galata? nimic, appo seara asta ne face natioanala o pacaleala de 1 aprilie o sa ne zica ca bat si o sa o incaseze :D
problema lui hagi e ca degeaba stii fotbal daca te impiedici in limba ! cum poti sale explici tactica de joc unor jucatori (ex. raducanu) cand nici tu nu intelegi ce spui !
De ce nu ar fi bun HAGI? Ca asa a zis ciobanul, ca e antrenor slab?
Iar ati inceput cu demagogia !! ce tot va aratati frustrarile pe aici !! ce pullaa mea antrenor strain !! cu cine !! cea mai slaba genratie de fotbalisti din istoria fotbalului romanesc !! sa lasam generatia de aur si sa dam ceasul mai inapoi !! anii 80' sa-i comparam post pe post !! rat=ungureanu!,contra=iovan,goian-stefanescu! mutu=balaci!,cocis=boloni,codrea=tudorel stoica!, marica=camataru,costea=crisan !! hai la culcare ca e tirziu !!
Ar fi o mutare de pervers al lui M Sandu.Asa il indeparteaza intr-un fel pe Gica Popescu de la sefia FRF cred eu....si isi mai asigura 2-3 mandate...Problema e ca nu se rezolva problema prin plecarea lui Piti ea trebuie colaborata neaparat si cu plecarea lui Sandu,Lupescu si Prunea...
Asta ne mai lipsea: sa vina Hagi sa ingroape nationala de tot. A fost un fotbalist de geniu, dar ca antrenor ai nevoie de alte calitati, inclusiv inteligenta. Piturca e mult peste Hagi. De ce draq nu l pun pe Dan Petrescu, ca e mult peste amandoi?
cea mai buna alegere e Hagi. Traiasca Regele
Hagi din nou ?! Vai de mama noastra...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.