INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, anunț despre accidentații de la FCSB: „Situaţia lui e foarte bună. Este înaintea graficului”
0
CFR Cluj - Oțelul, în etapa 21, se joacă ACUM » Moldovenii egalează
1
Petrolul, victorie în ultimul meci al anului » Cum arată acum clasamentul din Superliga
2
Marius Șumudică, furibund înainte de Dinamo - Rapid: „Îi arunc afară din stadion dacă îi prind”
11
Știri din fotbal internațional
A scris istorie în Moldova și a semnat contractul carierei
0
Diego Simeone a explicat detaliul care a făcut diferența: „Nu vă pot minți. Asta ne-a permis să supraviețuim în meci”
0
Parma, demolată de Roma în Serie » Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
0
Ce scrie L'Equipe despre Rareș Ilie, după ce a jucat două meciuri pentru Nice
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
2
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Nu-l vad pe nici unul din cei din titlu ca antrenor al Nationalei. De ce? Simplu: acolo odata ajuns trebe sa dai cota parte din contract. Or nu-i vad pe cei 2 sa cada la o astfel de pace. Cautati in alta parte!
Domnilor, suntem in fata unei mari dileme: trebuie ales un nou antrenor al echipei Nationale. De fapt nu 'ales' ci NUMIT. Ei, asta-i diferenta ! FRF - manareala asta e ! Pai, sa va spun de ce: -rezultate deosebite au doar 2 antrenori romani:LUCESCU si BOLONI; -in sondaje de opinii lansate pe diferite forumuri, in reviste, prin parcuri, pe la TV, publicul larg cunoscator si-a comunicat parerea: DAN PETRESCU cel mai bun din Liga I; -pe la arabi, lumea il plange pe OLAROIU. Si atunci? Hei FRF?
NU NE MAI VINDETI GOGOSI !!!
Hagi sa descopere telente-da! Antrenor la "nationala"-nu! Nu are "stofa" de antrenor! Se exprima foarte greu,eu trebuie sa fac un efort sa-l ascult,cind isi exprima parerile lui,pe la tv! Cred ca si jucatorii pe care ia antrenat au inteles greu ce le cerea la antrenamente!
Hagi a fost mare jucator, da mare antrenor nu sa fie in viata lui, ce sa caute la nationala?
BHAA ATI INEBUNIT!!!PAI MAI BINE-O PUNETI PE DANIELA GYORFI ANTRENOR LA NATIONALA DECAT PE HAGI,ASTA NU INGAIMA 2 VORBE,NU LEAGA FRAZELE,BUIMACESTE JUCATORII SI ASA NU PREA PRICEP ASTIA MULTE,DAR HAGI AI BAGA-N CEATA MAI RAU.HAGI NU-I COMPETENT NICI IN LIGA A DOUA SI VOI IL PROPUNETI LA NATIONALA!!!!BAI GICA,BAGA-TE FRATE SI DEZMINTE ZVONURILE ASTEA CA NU MAI PUTEM DORMI NOAPTEA!!!
cel mai mult imi place titlu:1...2...am aflat culisele....sunteti patetici....toti aflati si de fapt ala nu pleaca,daca tre sa plece el da banu mai bine asteapta sa ildea jos astia(frf) si o sa ia el banu...
ne nenorocim de tot daca zdreanta de sandu il pune pe hagi antrenor.sa fim seriosi si sa recunoastem ca a fost un mare fotbalist dar ca antrenor e nul
da....Hagi. haideti sa mai facem niste experimente, ca avem timp. nu a demonstrat ca nu stie sa antreneze la Steaua si pe la turci, haideti sa il punem si la nationala. sa puna domne un neamt, un olandez, un nordic, sa puna biciul pe astia, si sa eze pe valoare si calitati fotbalistii, se vede ca tot pe prietenii se merge, tot pe nasu' si finu'. nu o sa avem fotbal de calitate si de valoare pentru ca nu ni-l doresc mai marii. noi trebuie sa fim aia mici si prosti ce platesc la gsp.
e pacaleala de 1 aprilie !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.