Comentarii (126)
 •  01 Aprilie 2009, 09:47

Eu zic sa ramana Piturca.. Boloni nu are talent

•  01 Aprilie 2009, 09:47

pt hagi toata stima...dar nu e antrenor.mai bun e grigoras.

•  01 Aprilie 2009, 09:44

Aduceti-l pe Hagi si puneti cruce echipei nationale ! Vorba aia, din lac in fantana.

•  01 Aprilie 2009, 09:39

Acum 2 zile Piti spunea ca nu pleaca nici daca pierde azi. Daca e dat afara si vine Hagi cadem din lac in put. Toata stima pt Hagi ca jucator, dar ca antrenor e zero. In orice domeniu daca esti bun profesionist nu e neaparat obligatoriu sa fi si bun pedagog. Se stiu multi ingineri sau doctori profesionisti, dar nu pot impartasi si vasta lor experienta ca nu sunt pedagogi buni.Se stiu si din sport / fotbal sportivi exceptionali care nu au fost buni antrenori. Hagi sa se obisnuiasca cu nacest gand

•  01 Aprilie 2009, 09:35

Sa vina Dan Petrescu. Eu zic ca e mai capabil decat Hagi. Credeti ca daca l-ar oferta federatia ar refuza? Eu nu prea cred.

neaga1900
neaga1900  •  01 Aprilie 2009, 09:35

Se pare , ca sunt mari interese ca Romania , sa iasa definitiv din circuitul international! E nevoie de un antrenor capabil , sa reconstruiasca o echipa cu jucatorii cei mai buni dintre" mediocrii "pe care ii are azi fotbalul romanesc! Singurul capabil de a reusi acest lucru este MIRCEA LUCESCU.........E nevoie de o revolutie la varful conducerii fotbalului romanesc:trebuiesc indepartati - Sandu, Dragomir,Lupescu,Prunea si toti ceilalti din aceasta clica...

•  01 Aprilie 2009, 09:34

Hagi, ca fotbalist, jos palaria ! Ca antrenor este un MARE ZERO !!! Ce le poate spune el, UN MARE ANALFABET,=. Nu poate sa se exprime, nu poate lega 2 cuvinte. Cum se poate impune el ? Sa se ia de mana cu Vanghelie. Cat despre tradatorul Boloni... Vreti din nou sa plece, cand are chef nevasta-sa ? Si cu asta am spus TOTUL.

•  01 Aprilie 2009, 09:30

aceste esecuri ale echipei nationale necesita schimbarea antrenorului indiferent cine va veni echipa se va schimba in bine eu cred ca DAN PETRESCU este cel mai indicat sa preia ecipa nationala

•  01 Aprilie 2009, 09:25

boloni sa vina

•  01 Aprilie 2009, 09:24

sunt de acord sa il puna pe hagi ioner numai cu obligatia de a juca cel putin 30 de minute in fiecare meci. isi pune frumusel tricoul cu numarul 10 si sunt sigur ca in alea 30 de minute, macar un sut periculos sau o pasa perfecta poate produce.

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 13
Comentează