INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAYO VALLECANO

GALERIE FOTO Andrei Rațiu, erou în Spania! » Românul a marcat primul gol în La Liga cu o execuție formidabilă

Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la Rayo Vallecano și al echipei naționale a României, a marcat în partida împotriva Osasunei, scor 2-1, din runda cu numărul #5 din La Liga. +18   FOTO
Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la Rayo Vallecano și al echipei naționale a României, a marcat în partida împotriva Osasunei, scor 2-1, din runda cu numărul #5 din La Liga.

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 00:02 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 10:08

Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la Rayo Vallecano și al echipei naționale a României, a marcat în partida împotriva Osasunei, scor 3-1, din runda cu numărul #5 din La Liga.

Andrei Rațiu și-a trecut în cont primul gol de când evoluează în La Liga, în cele 15 meciuri pe care le-a jucat.

Era minutul 66, iar tabela indica scorul de 1-1, după ce Garcia deschisese scorul pentru Osasuna în minutul 27, iar Mumin a egalat imediat după pauză.

GALERIE FOTO. Andrei Rațiu a marcat primul său gol în La Liga

+13 FOTO

Chavarria a avansat în partea stângă și a scos mingea chiar în marginea careului, unde Andrei Rațiu aștepta. „Sonic” s-a îndreptat hotărât spre valon și l-a lovit puternic cu „latul”. Mingea s-a dus la conțul scurt, la semi-înălțime, și a scuturat plasa porții apărate de Herrera. Portarul a plonjat, dar forța imprimată în șut de Rațiu nu i-a dat nicio șansă acestuia.

În minutul 90+5, Unai Lopez a înscris pentru 3-1, dând startul petrecerii pe Campo de Futbol de Vallecas.

A fost al treilea meci jucat de Rațiu pentru Vallecano în acest sezon.

Apărătorul, o prezență constantă în naționala României, a fost integralist în ambele meciuri ale „tricolorilor” din luna septembrie, când selecționata lui Mircea Lucescu a învins Kosovo (3-0) și Lituania (3-1).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
Jupiter
Jupiter  •  17 Septembrie 2024, 11:52

Chiar nu pot să înțeleg aceasta nevoie a românilor de a se lăuda permanent cu orice, iar când n-au cu ce, orice *** este prezent drept diamant și devine motiv de fudulie. E doar un gol norocos, un șut cu latul care dacă nu era deviat, nu intra în poartă. Orice om care urmărește fotbal și este obiectiv știe asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  17 Septembrie 2024, 11:10
Postat de alex_t pe 17 Septembrie 2024, 00:59

hahaha, asta e clickbait. golul lui Ratiu a fost cel mai urat dintre toate cele 4. a sutat cu latul si a fost deviat(ca altfel era pe mijloc)

Se ducea la coltul lung.

gigicoaste
gigicoaste  •  17 Septembrie 2024, 09:20

E bine ca a inscris, pentru moral, imagine.. dar, dece trebuie sa umflam jucatorii nu pot sa pricep. Tipic aberatie gazeta. "executie fabuloasa" a pus latul si mingea deviata a intrat in poarta. Apai.. meciul a fost 3-1, golul lui Unai de 3-1.. pai ala e eroul nu Ratiu. Hai sa nu ii mai umflam aiurea si sa ii lasam sa isi faca treaba. La click-bait sunteti specialisti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează