INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TINERET

Avem din nou un român la Real Madrid » Flavius Daniliuc va juca pentru juniorii "galacticilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 17:41

Mijlocaşul Flavius Daniliuc a fost transferat de la gruparea austriacă Rapid Viena la Real Madrid şi va evolua într-una dintre formaţiile de juniori ale clubului spaniol, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Mijlocaşul de origine română este născut în Austria şi va împlini 10 ani în această lună. Daniliuc va face parte din echipa "Benjamin A" a clubului madrilen, care este lider cu punctaj maxim într-una dintre grupele campionatului de juniori.

"Creşte presiunea"
Puştiul, fiul unor emigranţi români originari din Suceava, a făcut senzaţie la un recent turneu desfăşurat în Germania, la Nettetal, unde se organizează anual una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de juniori.

Daniliuc a ieşit golgeterul întrecerii, după ce a ajuns cu echipa sa pînă în finală, unde a pierdut în faţa lui Leverkusen. Tatăl lui Flavius, Mihai, spune că "a fost o nouă reuşită şi presiunea începe deja să crească în jurul nostru".

"În fotbal, oricît ai fi de bun, nu trebuie să uiţi că faci parte dintr-o echipă. Sînt chiar mai fericit dacă dau o pasă de gol pentru un coleg decît să înscriu eu"
Flavius Daniliuc, mijlocaş Rapid Viena U10

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (18)
flaviulucianr
flaviulucianr  •  16 Aprilie 2011, 02:22

Slobodan Batricevic unul dintre antrnorii lui Flavius si cel care l-a dus pe Bojan Krikici la Barcelona a afirmat despre el ca este un fenomen pt varsta lui...Doamne ajuta sa-i fie bine copilasului si sa aiba o cariera de succes...

flaviulucianr
flaviulucianr  •  16 Aprilie 2011, 02:18

am mai citi de acest baietel, parca chiar in Gazeta Sporturilor, cand facea senzatie pentru Rapid Viena si castiga aproape toate competitiile la care participa, iar pe plan individual el lua distinctiile pt cel mai bun jucator...scriati ca era de atunci monitorizat de Real Madrid.. a fost luat de Rapid Viena de la o alta echipa din Austria ceea ce e un lucru rar, fara probe de joc...a fost gogheterul absolut al tuturor campionatelornationale...la categoria sa de varsta a inscris 50 de goluri in 11 partide, iar in anul urmator pt ca era cu mult peste colegii lui a fost cooptat la o grupa de copii cu 2 ani ma mare decat el

praedator
praedator  •  15 Aprilie 2011, 23:38

mai e mult pana sa prinda echipa mare... dintre romani poate Alibec daca va fi ceva de el, dar depinde de el cat de serios va fi in continuare.. la nivelul de juniori suntem cam pe nicaieri.. nu poti numi unu care sa fie international, sa fie macar in lotul echipei mari la club, ca rezerva! multi degeaba sunt unii la academia respectivei echipe, tot asa usor se pot stinge incet dar sigur! Viitorul nu suna bine pt nationala de fotbal!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează