INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Presa din Scoția a făcut un anunț surprinzător: „Ianis Hagi nu și-a dorit niciodată să plece”

Într-un material în care scoțienii prezintă situația lotului celor de la Rangers, cu posibile plecări și veniri, Ianis Hagi, 25 ani, are rezervată o secțiune specială. Aceștia susțin că internaționalul român nu și-a dorit să părăsească clubul. +5   FOTO
Într-un material în care scoțienii prezintă situația lotului celor de la Rangers, cu posibile plecări și veniri, Ianis Hagi, 25 ani, are rezervată o secțiune specială. Aceștia susțin că internaționalul român nu și-a dorit să părăsească clubul.

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 16:21 / Actualizat luni, 19 august 2024 16:21

Într-un material în care scoțienii prezintă situația lotului celor de la Rangers, cu posibile plecări și veniri, Ianis Hagi, 25 ani, are rezervată o secțiune specială. Aceștia susțin că internaționalul român nu și-a dorit să părăsească formația, fiind mai degrabă o decizie a clubului.

Decarul echipei naționale la Campionatul European nu intră în planurile tehnicianului Philippe Clement, acesta declarând public acest lucru: „Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”. În ultimele săptămâni, Ianis a evoluat la echipa secundă a trupei de pe Ibrox, reușind o „triplă” în partida de pregătire cu Derby County.

Presa scoțiană: „Ianis Hagi încă are dorința de a reprezenta clubul”

„Un potențial star care ar putea pleca este Ianis Hagi, care a fost trimis la echipa a doua, în ultimele săptămâni. S-a zvonit că Fiorentina ar fi manifestat un interes pentru acesta, însă nu acesta este cazul. Sursele noastre indică faptul că jucătorul nu cerut niciodată să plece de pe Ibrox, încă având dorința de a reprezenta clubul. Românul a fost lăsat pe dinafara lotului de Champions League, antrenându-se alături de angrenajul rezervelor.

Cu toate acestea, și-a făcut treaba într-un mod profesionist. A fost sugerat că Ianis Hagi «s-a răzgândit» în privința unui potențial transfer, însă sursele ne-au confirmat faptul că acesta nu a solicitat în nici un moment plecarea, fiind o decizie a clubului”, au scris cei de la footballscotland.

În urmă cu câteva zile, Sky Sports nota că expedierea lui Ianis Hagi la echipa a doua ar putea avea legătură cu o clauză din contractul românului. Potrivit aceleiași surse, folosirea lui Ianis ar activa o clauză, care ar avea ca efect mărirea salariului. În prezent, acesta încasează anual 1.3 milioane de euro net.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
barghierimihai49
barghierimihai49  •  19 August 2024, 21:16

Nu pleaca canele de la macelarie!Jurnalistilor-ati uitat ca mai avem fotbalisti in europa ,care chiar joaca si joaca bine-spre deosebire de Ianis Hagi,si voi nimic,niciun cuvant?Ati vazut golul lui Man in poarta Fiorentinei jocul bun a lui Mihaila,Razvan Marin,Ratiu?Sau voi aveti ochelari de cal si-l vedeti doar pe Hagi?Sau aveti alte interese sa nu relatati adevarul?

dobrin
dobrin  •  19 August 2024, 20:28

Cica "n-a vrut sa plece". De parca nu stie toata lumea ca a fost dat afara.

gojgaru
gojgaru  •  19 August 2024, 18:26

Pai unde sa plece , singura destinatie posibila e Ovidiu natal .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează