INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis și Gheorghe Hagi, desființați în Scoția: „Sunt o pereche toxică ce trebuie eliminată de la Rangers”

Pe sub tricou, Ianis Hagi poartă un corset al cărui GPS oferă date în timp real despre cum se antrenează // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Pe sub tricou, Ianis Hagi poartă un corset al cărui GPS oferă date în timp real despre cum se antrenează // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 09:51 / Actualizat joi, 29 august 2024 18:32

Ianis Hagi (25 de ani) și Gheorghe Hagi (59 de ani) au fost desființați în Scoția, în urma scandalului cu antrenorul Philippe Clement (50 de ani). Ibrox Noise, o publicație apropiată de Rangers, a ajuns la concluzia că mijlocașul ofensiv român nu mai are viitor alături de „The Gers”.

Ianis Hagi a fost trimis de Clement să se antreneze cu echipa a doua, după revenirea de la Deportivo Alaves. În urma acestei decizii, Gheorghe Hagi a lansat un atac la adresa lui Rangers, acuzând clubul de „interese meschine”. Din cauza acestei ieșiri publice, Ibrox Noise a ajuns la concluzia că Ianis și Gheorghe Hagi formează un tandem toxic ce trebuie îndepărtat de la Rangers.

De asemenea, fiul „Regelui” l-a contrazis public pe antrenorul Philippe Clement pe tema dorinței sale de a pleca de la Rangers. Ianis Hagi a negat că a cerut să părăsească actuala echipă, ceea ce a fost interpretat de Ibrox Noise ca un mod de a-l face mincinos pe Clement.

Ibox Noise, despre Ianis Hagi: „Un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul”

„Între coordonatorul de joc al lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement a avut loc un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos. La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit foarte neplăcut.

Pe rețelele sociale, Hagi Jr. a decis să spună că el nu a cerut niciodată să plece de la Rangers și l-a contrazis direct pe Philippe Clement, care a zis că fotbalistul român și agentul său au cerut exact acest lucru.

Acesta este încă un moment de rebeliune pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul și mai mare decât antrenorul.

Cititorii Ibrox Noise sunt conștienți că fanii nu sunt niște susținători ai lui Clement. El a făcut o mulțime de greșeli și s-a dovedit a fi încăpățânat și mai degrabă neplăcut în rolul de antrenor, dar el este antrenorul și are ultimul cuvânt”, a notat Ibrox Noise.

Publicația menționată a precizat inclusiv că a fost amenințată că va fi acționată în justiție de către Ianis și Gheorghe Hagi.

Concluzia scoțienilor despre Ianis și Gheorghe Hagi: „Sunt o pereche toxică care trebuie să fie eliminată de la Rangers”

„Având în vedere că Hagi și tatăl său au lansat o ofensivă împotriva clubului și a antrenorului, probabil că ar fi corect să menționăm că cei doi au amenințat că vor da în judecată și Ibrox Noise.

Hagi și tatăl său sunt o pereche toxică ce trebuie să fie eliminată de la Rangers. Pentru greșelile sale, Clement și-a dat seama de caracterul său (n.r.- al lui Ianis Hagi) și nu are niciun interes în a-l mai folosi pe fotbalistul român.

Ibrox Noise a fost de partea lui Ianis Hagi și a fost un susținător uriaș al mijlocașului, dar faptul că el și tatăl lui au lansat un atac și împotriva noastră a arătat că el îi va ataca chiar și pe cei care l-au apărat.

Prin urmare, tindem să fim de partea antrenorului. Hagi trebuie să își găsească un nou club cât mai departe posibil de Rangers”, au adăugat scoțienii despre Ianis și Gheorghe Hagi.

Viitorul lui Ianis Hagi în aceste momente este unul incert. Internaționalul român a refuzat până acum o ofertă din partea Rapidului.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (139)
ray51
ray51  •  07 Septembrie 2024, 15:06

Urat scandalul dintre antrenor, club si Ianis+Gica. I-am recomandat lui Gica sa nu-i forteze pe cei de la Rangers. Ei nu fac ceea ce face el pentru fiul lui Rivaldinho.

Independentul
Independentul  •  30 August 2024, 17:35
Postat de Geox2284 pe 29 August 2024, 22:17

*** Dacă Ianis e Eanis? Îl doare la basca pe Ianis că urlii tu de foame pe aici. Nu ii ajungi nici la unghia de la degetul mic de la picior lu "Eanis"! Dacă ai avea banii lu "Eanis" te-ar apuca tremuratul..

La fotbal Ianis e grenada,daca are bani poate incerca afaceri.. fotbalul l a pacalit pana acum

danglumetu
danglumetu  •  30 August 2024, 15:33
Postat de Geox2284 pe 29 August 2024, 21:17

Bai Vasilică tractoristu in primul rand sunt dinamovist! In al doilea rând fotbaliștii mai au și perioade proaste. In al treilea rând Hagi vrea sa joace nu se da rănit! Și nu cred că toți fotbaliștii de la Rangers sunt peste Ianis. Au aia la Rangers niște melteni de Liga a 3 a la noi. Pentru Rangers Hagi era chiar top. Nu păcălește Ianis pe nimeni. Dacă Ianis păcălește Eden Hazard ca exemplu ce a făcut la Real 5 ani? Ca să nu mai zic de alți fotbaliști care au costă zeci și sute de milioane prin fotbalul asta și nu meritau nici 5! Vezi Coutinho la Barcelona. Ansu Fati era star și nu mai joacă nimic după ce și-a rupt piciorul. de Ligt la Juventus, Jovic la Real Madrid, van de Beek la Manchester, Hazard la Real și sunt zeci de fotbaliști de zeci de milioane de euro care au fost pilaf . Hagi cel puțin e un fotbalist de nivel mediu și joacă de nivel mediu. Nu e un super jucător. Dar la Rangers sigur are loc. Dar când nu ți se mai dă încredere și te simți exclus normal că ai moral slab. Și nu mă interesează ce muncești tu. Spui că ai trecut prin greutăți în viața. Atunci nu mai arunca vere cu ură in alții că nu știi ce e in sufletul omului. Și nu îți ia ție pâinea de la gură. Omenia trebuie sa fie pe primul loc. Lasă dușmănia, mai ales că oferi gratuit dușmănia asta!

raul si l-au facut prin declaratii nefericite, ba e la liga campionatul visurilor, ba al batrin azi zice ca nu vorbeste despre ianis iar miine ''gura bate...'', era clar ca nu-l mai vor la rangers si e dreptul lor, era refacut cu mult inainte de a trece un an fara sa fie convocat la prima echipa, dar l-au trimis intr-un campionat superior unde nu a confirmat! a mai dat cu gura si ''faimosul'' giovanni ca sa stea cuminte ca leafa merge dar si ca ar da bani de la el doar sa-l vada transferat undeva! sint convins ca de la plecarea in spania i se tot cauta echipa in zeci de locuri si nu-l vrea nimeni! iar declaratiile nefericite se contabilizeaza peste tot pe pamint!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează