INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Marius Marin și-a salvat echipa de la înfrângere » Rezultatul păstrează suspansul la promovare

Marius Marin, foto: X @Pisa Sporting Club
Marius Marin, foto: X @Pisa Sporting Club

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 16:01 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 16:46

Marius Marin (25 de ani), mijlocașul celor de la Pisa, a înscris un gol extrem de important pentru echipa sa în etapa #35 din Serie B.

Pisa a remizat pe teren propriu cu Catanzaro, scor 2-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0. Marin a înscris golul egalării pe final, iar echipa sa speră din nou la promovare.

Valentin Mihăilă, GOL vital pentru Parma în lupta pentru promovare
ITALIA
Valentin Mihăilă, GOL vital pentru Parma în lupta pentru promovare

Marius Marin a adus egalarea pentru Pisa

Catanzaro a deschis scorul rapid, în minutul 2, grație reușitei semnate de Simone Pontisso (27 de ani). Giuseppe Ambrosino (20 de ani) a înscris cel de-al doilea gol pentru echipa sa în minutul 63.

Vârful Stefano Moreo (30 de ani) a redus din diferență pentru Pisa, iar apoi a venit rândul lui Marius Marin să iasă la rampă. Titularizat de antrenorul Alberto Aquilani, Marin i-a răsplătit încrederea și a înscris golul egalizator în minutul 81, ce-i drept, cu mult noroc.

Mijlocașul român a primit balonul la 25 de metri de poarta adversă, a făcut o preluare și expediat un șut puternic. Mingea a fost deviată de Marco Pompetti, mijlocașul oaspeților, a luat o traiectorie neobișnuită și a intrat în poarta lui Andrea Fulignati (29 de ani).

Marin a fost schimbat trei minute mai târziu cu Alessandro De Vitis (32 de ani). Golul lui Marin i-a adus echipei sale un punct extrem de important în lupta pentru promovare.

În urma acestui rezultat, Pisa este pe locul 8 în Serie B, cu 45 de puncte după 35 de etape, la egalitate cu Sampdoria, ocupanta locului 9, care are un meci în minus. Locul 8, cel pe care se află Pisa, este ultimul ce asigură prezența la barajul de promovare în Serie A.

Pentru Pisa urmează duelul din deplasare cu Cremonese. Sudtirol și Ascoli sunt ultimele formații din Serie B cu care se va duela Pisa în acest sezon, în cazul în care nu va ajunge la barajul de promovare.

În fața apărării avem probleme, ai nevoie acolo de un jucător care să împingă, să aibă capacitate bună de efort, un bun recuperator. Încă mai căutăm acel jucător și nu există. L-am văzut pe Marius Marin care, în joc, rămâne lângă fundașii centrali, nu împinge.

- Ciprian Marica, despre Marius Marin, pe 27 martie 2024, pentru GSP.ro

MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Citește și alte știri:

Elias Charalambous a sărit în apărarea jucătorului criticat dur de Becali: „E cel mai bun din România”
FCSB
Elias Charalambous a sărit în apărarea jucătorului criticat dur de Becali: „E cel mai bun din România”
Gigi Becali amenință un jucător: îi va oferi ultima șansă de a rămâne în lot și în sezonul viitor
FCSB - FARUL
Gigi Becali amenință un jucător: îi va oferi ultima șansă de a rămâne în lot și în sezonul viitor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează