INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers, victorie importantă cu Motherwell! Ianis Hagi, prestație bună. Unii fani sunt entuziasmați: „Și-a câștigat locul de titular”

Ianis Hagi, la Rangers // foto: Imago
Ianis Hagi, la Rangers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 18:41 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 20:43

Rangers a câștigat meciul cu Motherwell din etapa 18 a campionatului Scoției, scor 3-1, și se distanțează la 16 puncte de marea rivală Celtic. Ianis Hagi (22 de ani) a intrat pe teren în partea a doua.

Ianis Hagi a început meciul ca rezervă, însă alegerea lui Gerrard nu a fost una surprinzătoare. Mijlocașul român și-a pierdut locul de titular la Rangers și a fost nevoit să privească începutul dezastruos de meci al echipei sale de pe banca de rezerve.

Rangers, final de meci perfect

Oaspeții au deschis scorul în minutul 6 prin Callum Lang, iar cum avantajul fragil al lui Motherwell se menținea, Ianis Hagi a fost aruncat în luptă în minutul 62. La 12 minute distanță, Kemar Roofe a adus egalarea. Al doilea gol al echipei din Glasgow a venit în minutul 82, în momentul în care Cedric Itten a reluat o centrare a fundașului dreapta James Tavernier.

Rangers a mai punctat o dată în minutele de prelungire, prin același Roofe, și a câștigat astfel  3 puncte importante, care o distanțează la 16 lungimi de Celtic. Marea rivală a echipei lui Gerrard are totuși 3 meciuri mai puțin jucate.

8 goluria înscris Kemar Roofe în campionat în acest sezon

Ianis Hagi, elogiat de suporterii lui Rangers

Ianis a fost energic în cele mai bine de 30 de minute petrecute pe teren și a contribuit la golul doi al echipei sale. Centrarea lui Tavernier a fost deviată de Ianis, iar mingea a ajuns la Itten, care a împins-o în poartă. 

Ianis a fost lăudat de suporteri pe rețelele sociale după meci. Iată câteva dintre reacțiile fanilor:

  • „Ianis Hagi este superb. Cu siguranță și-a câștigat locul de titular pentru meciul următor. A redus la tăcere toți haterii!”
  • „Ianis Hagi e de o clasă diferită”
  • „Ianis Hagi avea ceva să-mi demonstreze și, la naiba!, a făcut-o”
  • „Ianis Hagi și-a demonstrat valoarea. A jucat minunat după ce a intrat”

VIDEO. Victor Ciutacu, despre Ianis Hagi: „Are mai multe cluburi la activ decât are ani de fotbal!”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Jucătorul Barcelonei riscă să-și încheie cariera la 22 de ani, după ce s-a izbit de bară!

Mourinho, savuros: „Statistica? O excelentă bucată de carne prost gătită”. Plus o altă înțepătură la adresa lui Klopp

Citește și:

Acuzații GRAVE: „Dinamo a «țepuit» statul român!” » Fostul patron nu-i iartă pe „câini”: „Am așteptat 11 ani” + „Ce club din lume a mai făcut asta?”
Superliga
Acuzații GRAVE: „Dinamo a «țepuit» statul român!” » Fostul patron nu-i iartă pe „câini”: „Am așteptat 11 ani” + „Ce club din lume a mai făcut asta?”
Mesajul celor de la UEFA, după ce fotbaliștii României au lăsat vestiarul din Munchen în condiții impecabile » Cum i-au numit pe „tricolori”
Nationala
Mesajul celor de la UEFA, după ce fotbaliștii României au lăsat vestiarul din Munchen în condiții impecabile » Cum i-au numit pe „tricolori”
Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru Răzvan Burleanu după eliminarea de la Euro: „D-aia Federația are un președinte!”
Nationala
Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru Răzvan Burleanu după eliminarea de la Euro: „D-aia Federația are un președinte!”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (29)
tororosso
tororosso  •  20 Decembrie 2020, 14:24

Ianis ! ... mare brânză ,un kil de caș . Dacă regele al bătrân nu se afla in Scoția și in tribună ,prințișorul stătea bine mersi sub pătură tot meciul.

necion
necion  •  20 Decembrie 2020, 14:03
Postat de Bogdan Munteanu pe 20 Decembrie 2020, 07:53

Nu a fost pasa de gol. A vrut sa dea gol cu capul si mingea a ajuns la un coechipier, care a marcat. Punct.

A vrut sa dea cu capul si l-a sters mingea pe ***,daca asa stie el sa dea cu capul e clar :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  20 Decembrie 2020, 09:03

„Ianis Hagi, prestație entuziasmantă”?? Poate a fost ... entuziasmat” de jocul colegilor! E drept ca l-am văzut pe Ianis facănd semne coechipierilor să alerge cât mai repede in jumătatea lor de teren dupa golul egalizator. Cred că asta a contribuit decisiv la victorie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close