INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, scor neverosimil în Cupa Cehiei

FOTO: Facebook @SKSlaviaPrahaFotbal
FOTO: Facebook @SKSlaviaPrahaFotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 21:47 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 22:17

Slavia Praga a învins-o pe Karlovy Vary, echipă de Liga 3, scor 10-3, și s-a calificat în „sferturile” Cupei Cehiei.

Slavia Praga se descurcă excelent pe toate fronturile. E neînvinsă în campionat și are un avans de 11 lungimi față de Sparta Praga și s-a calificat în „optimile” Europa League, acolo unde o va înfrunta pe Rangers. Astăzi a obținut o victorie entuziasmantă în Cupa Cehiei. 

Slavia Praga, scor-fluviu în Cupă

Fără Nicolae Stanciu și mai mulți oameni de bază, menajați, campioana Cehiei nu a avut milă de Karlovy Vary. A deschis balul în minutul 3, printr-un penalty transformat de Traore, și nu s-a oprit până la a 10-a reușită. Vedeta partidei a fost atacantul Stanislav Tecl, revenit după o accidentare de durată. Acesta a înscris 4 goluri.

19 șuturipe spațiul porții adverse a expediat Slavia Praga astăzi

Nicolae Stanciu, menajat în Cupă

Nicolae Stanciu a devenit indispensabil în angrenajul celor de la Slavia. Antrenorul Jindrich Trpisovsky spune că a găsit formula ideală de de joc pentru a-l pune în valoare.

„Stanciu e special. Două goluri nu înseamnă nimic pentru el. Mereu pune succesul echipei deasupra reușitelor individuale. Ieri a arătat personalitate. Lovitura liberă a fost cheia jocului. E o perioadă încărcată, dar plină de satisfacții. Să o eliminăm pe Leicester, apoi să câștigăm cu un adversar foarte dificil. E incredibil. 

Lui Stanciu i se potrivește perfect actuala alcătuire a echipei. Adversarii nu se mai concentrează doar asupra lui, primește mai multă libertate, are spații mai mari”, a comentat Trpisovsky.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor: „Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează