SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA LOCAL KOMBAT

Gala Local Kombat » Cătălin Moroşanu l-a învins pe Stefan Leko

Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 11:50

UPDATE Olandezul Ismael Londt a cîştigat piramida, învingîndu-l în finală prin knock-out pe croatul Mladen Brestovac

UPDATE Victorie şi pentru Cătălin Moroşanu în faţa lui Stefan Leko.

UPDATE Olandezul Ismael Londt a cîştigat piramida, învingîndu-l în finală prin knock-out pe croatul Mladen Brestovac

UPDATE Victorie şi pentru Cătălin Moroşanu în faţa lui Stefan Leko.

Contrar stilului care l-a consacrat, acela de a întra în meci năpustindu-se ca un tăvălug peste adversar, dar care l-a trădat de cîteva ori, Cătălin Moroşanu a început lupta revanşă cu cel mai celebru dintre fraţii Leko inteligent şi ponderat.

Cu ochii la mişcările adversarului, pe care i le studia atent printre mănuşile poziţionate corect în gardă, primele secunde ale "bătăliei de la Constanţa" au trecut în favoarea lui Stefan, care se aştepta la o partidă uşoară. Numai că favoritul sălii a început să dea drumul uşor-uşor la braţe, lovind tare şi în plin, toate cele trei reprize ale meciului, la finalul căruia a fost declarat învingător în uralele publicului mulţumit că a avut ce vedea. Un român ambiţios, puternic şi tenace, faţă în faţă cu un germano-croat pe care doar experienţa căpătată în anii în care se bătea cu monştrii sacri din circuitul K 1 l-au ajutat să termine partida în picioare.

Urmează finala piramidei, dintre Mladen Brestovac şi Ismael Londt

UPDATE Andrei Stoica l-a învins pe Zowa. Benjamin Adegbuyi cîştigă şi el. Urmează Leko - Moroşanu

UPDATE După ce ambii luptători au căzut din ring în prima rundă, turcul Aksoy accidentîndu-se la umăr, iar românul Bogdan Stoica s-a lovit la genunchi în căzătură, victoria a revenit turcului. Bogdan Stoica a fost nevoit să abandoneze. Urmează lupta dintre Andrei Stoica şi angolezul Henriques Zowa.

UPDATE Mihai Barbu l-a învins clar pe israelianul Alex Tropimov. Urmează disputa dintre Bogdan Stoica şi turcul Hakan Aksoy.

UPDATE Croatul Mladen Brestovac l-a învins pe americanul Mighty Mo, care a căzut de două ori şi nu s-a mai putut ridica. Victorie prin KO pentru Brestovac. Urmează confruntarea dintre românul Mihai Barbu şi israelianul Alex Tropimov

UPDATE Sebastian Ciobanu a fost făcut knock-out cu un croşeu de stînga de către olandezul Ismael Londt în prima semifinală a piramidei. Urmează a doua semifinală, întîlnirea dintre croatul Mladen Brestovac şi americanul Mighty Mo.

UPDATE  În prima luptă a galei care se desfăşoară în acest moment la Constanţa, românul Marian Iordan a pierdut contra americanului Carter Williams. Deşi era în avantaj, sportivul român a fost trimis de două ori la podea, iar americanul a învins prin knock-out tehnic. Urmează disputa dintre Sebastian Ciobanu şi olandezul Ismael Londt.

----------------------------------------

Gala Local Kombat "Marea Bătălie", în care Cătălin Moroşanu caută revanşa împotriva dublului campion K-1 Las Vegas Stefan Leko, va fi difuzată sîmbătă, de la ora 23.00, în direct pe Pro TV.

După ce, în urmă cu trei ani, Leko l-a bătut pe Moroşanu la Bucureşti, "Moartea din Carpaţi" caută revanşa în gala Local Kombat "Marea Bătălie" de sîmbătă. Leko este dublu campion K-1 Las-Vegas, în 2001 şi 2003. Moroşanu este în plină formă şi acest meci vine după trei victorii consecutive ale lui.

"Badr Hari de România", Bogdan Stoica, omul cu 24 de KO-uri (majoritatea obţinute în prima rundă), campion intercontinental WAKO, luptă cu "Noul Saki", turcul neînvins Hakan Aksoi. Şi fratele Andrei Stoica, multiplu campion naţional de Wu-shu, luptă în gală, împotriva angolezului Henriques Zowa, campion K-1 Spania, omul care l-a bătut pe Zimmerman.

"Fiul lui Dracula" Sebastian Ciobanu, vicecampionul K-1 Budapesta şi Bucureşti, se bate în piramidă cu olandezul Ismael Londt, gigantul de 110 kilograme care a reuşit să-i învingă pe cunoscuţii Sergei Iascenko şi Brian Dowees.

Omul cu cea mai grea lovitură din K-1, Mighty Mo, aflat la al patrulea meci în România, campion K-1 Hawai şi Las Vegas, luptă în piramidă cu croatul Brestovac, cel care s-a bătut în cariera lui cu cinci români, învingîndu-i pe toţi.

Mihai Barbu, considerat cel mai bun produs al României la categoria 70 kilograme, luptă în superfight cu primul israelian din K-1, Alex Tropimo.

Din mamă româncă şi tată nigerian, gigantul Benjamin Adegbuyi se bate cu francezul Joachim Thomas.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (17)
eugenpan
eugenpan  •  17 Iulie 2011, 15:30

wow..ce circ a fost aseara...doar asa putea cineva sa-l scoata din anonimat pe moldovean..penibil !!!

ioanemanuel
ioanemanuel  •  17 Iulie 2011, 13:59

bha baiatule Mendy era neinvins , nu era un adversar slab dar nici extraordinar .

copylu4steaua
copylu4steaua  •  17 Iulie 2011, 13:06

Leko nu prea s-a omorat cu firea in meciul asta. Daca o facea il adunau pe Morosanu de pe jos cu farasul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează