SPORTURI  »  ALTELE  »  MESAJ

Guvernul României îi felicită pe medaliaţii români de la Campionatul European de kaiac-canoe

Victor Mihalachi, Alexandru Dumitrescu
Victor Mihalachi, Alexandru Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 16:50

Guvernul României a transmis un mesaj de felicitare componeţilor de kaiac-canoe medaliaţi cu aur şi argint la Campionatul European.

„Vreau să îi felicit pe toţi sportivii medaliaţi cu aur şi argint la Campionatul European de kaiac-canoe de la Zagreb pentru marea onoare adusă ţării noastre la această competiţie aflată încă în desfăşurare. Ţin să vă asigur de toată susţinerea mea, sentiment care se îndreaptă atât către voi, cei deja medaliaţi, cât şi către sportivii români prezenţi în finalele programate pentru ziua de duminică. Vreau să ştiţi că o ţară întreagă vă mulţumeşte, vă sprijină, noi toţi vă ţinem pumnii şi credem în succesul vostru prezent, dar mai ales viitor!

Aurul şi argintul câştigate ieri reprezintă o victorie muncită în primul rând de voi, un succes individual, dar şi de echipă, ce repune România pe harta sportului cu pagaie din Europa. Sper, doar, ca veştile bune să nu se oprească aici. Pentru că aceste victorii ne oferă nouă, tuturor, speranţa unei figuri la fel de frumoase şi unor rezultate similare peste doar câteva săptămâni, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra.

Faptul că, prin munca şi succesele voastre, imnul României este intonat la aceste competiţii mă obligă să vă asigur de tot sprijinul meu, de faptul că veţi avea în mine un suporter înfocat, care vă va susţine şi are încredere în succesul vostru sportiv de la Londra”, sună mesajul transmis sportivilor de către Prim-Ministrul Victor Ponta.

Sportivi care au obţinut medalii la CE Zagreb: Victor Mihalachi, Alexandru Dumitrescu,Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Florin Comăneci, Mihail Simion, Traian Neagu, Toni Ioneţiu, Ştefan Vasile, Petruş Gavrilă

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
emyl80
emyl80  •  24 Iunie 2012, 18:16

Cu atat mai mare este meritul acestor sportivi care sunt remarcati doar atunci cand obtin rezultate la un campionat sau olimpiada. guvernele se intrec in laude si premieri insa nu fac nimic pentru a-i ajuta sa faca performante. si totusi doar ei stiu cat efort, cata munca au depus pentru a se ajunge la aceste medalii. recunostinta noastra o merita pe deplin. autoritatile doar se folosesc de acesti sportivi, sau pur si simplu isi construiesc cariera...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează