GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

GALERIE FOTO Anamaria Prodan a ieșit public și i-a replicat dur lui Reghecampf: „Îl ajut să mai facă și el câteva sute, de o ciorbă”

Anamaria Prodan // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf +47   FOTO
Anamaria Prodan // sursă foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 13:37 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 14:54

Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, fostul ei partener, după ultima declarație a antrenorului care în prezent e liber de contract.

Fostul antrenor de la FCSB și Craiova a declarat recent că Anamaria Prodan „e un om mort. Nu mă interesează ce declară în continuare” pentru el, potrivit iamsport.

Foto: Instagram @Anamaria Prodan
+42 FOTO

Anamaria Prodan: „Doar așa mai ia și Reghecampf câteva sute de lei”

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm ca încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbeşte despre Anamaria Prodan, cine îl bagă în seamă?

Nu observați ca anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan? Dar, săracul uită și când este primit pe la altul și altul, și altul, că i se luminează figura când vorbeşte despre mine?

Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă… lăsându-l să vorbească despre mine. Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă ceva! Slavă Domnului ca pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar … asta e viața.

A fost acolo lângă noi ani și ani, ne am chinuit cu el ani și ani, are un copil superb și pentru el îl lăsăm să ne folosească numele. Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul !

Așa ca de dragul copilului noastră îl las să-l folosească să mai apară pe la știri … căci cu fotbalul e gata, cu demnitatea este gata, cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăția este gata de mult … i-a mai rămas în vocabular numele Anamaria Prodan care îl va bântui toată viața și care îl va ajuta cum am zis să mai fie chemat pe la o emisiune ceva cu o remunerație de câteva sute de lei cat merită astăzi numele și persoana numită Reghecampf”, a declarat Prodan, potrivit RomâniaTV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Stranieri
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Adrian Mititelu și-a anunțat decizia, după 24 de ore de „du-te-vino” cu Croitoru » Cine va conduce echipa la următorul meci + concluzia analizei interne: „Plecarea lui a însemnat prăbușirea”
Liga 2
Adrian Mititelu și-a anunțat decizia, după 24 de ore de „du-te-vino” cu Croitoru » Cine va conduce echipa la următorul meci + concluzia analizei interne: „Plecarea lui a însemnat prăbușirea”
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers
Stranieri
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (24)
jackripper990
jackripper990  •  01 Octombrie 2024, 19:27

Da tufa asta ce naiba a făcut notabil? Reghe a mai dat cu piciorul în minge macar. Asta a fost doar fiica lui mama și mopul lui Reghe. Conduce România stau toți șmecherii in fata ei pentru asta.

Stelistconvins
Stelistconvins  •  01 Octombrie 2024, 19:04

Laurențiu are doi copii frumoși și o soție care îl iubește.Asta înseamnă avere și cred că valorează mai mult decit banii uritei de Prodanca.13 ani parca a stat cu Anamaria ..adică în al 13 lea an s-a spart ghinionul și a văzut Reghecampf ca ar trebui sa -i de-a papucii.De atunci Ana nu mai are somn și îl vorbește doar de rău..pe Laur.

Teosor
Teosor  •  01 Octombrie 2024, 18:52

Dragoste cu ingrediente fcsb-iste! Sa vină nea Gigi sa-i împace!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează