SPORTURI  »  BOX  »  REVANŞA

Revanşa lui Bute se amînă » Carl Froch va lupta cu Adonis Stevenson pentru titlul mondial IBF

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 13:46

Pugilistul britanic Carl Froch va lupta în aprilie sau mai împotriva americanului Adonis Stevenson pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, astfel încît revanşa partidei cu Lucian Bute va fi amînată, informează fightnews.com.

Potrivit sursei citate, Carl Froch a acceptat să lupte împotriva lui Stevenson. Adonis Stevenson a postat pe contul său de Facebook că o conferinţă de presă în care va fi anunţat meciul va avea loc vineri. Impresarul lui Froch, Eddie Hearn, a anunţat că meciul va avea loc în aprilie sau mai.

Totuşi, meciul dintre Froch şi Stevenson este doar la stadiu de înţelegere, Hearn încercând în continuare să obţină o excepţie de la IBF pentru ca Froch să nu îşi pună titlul în luptă contra pugilistului american, ci împotriva danezului Mikkel Kessler.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF. Potrivit contractului, Bute are dreptul să ceară o revanşă împotriva lui Froch, aceasta trebuind să aibă loc în primăvara acestui an.

Sursă: Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”
Liga 2
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (8)
bdgeorge
bdgeorge  •  05 Ianuarie 2013, 20:55

Adonis Stevenson alta "STEA" a boxului din Canada!!!! sa fim seriosi Froch o fii smardoi nu are tehnica ce vreti voi dar nu se coboara in asa hal incat sa lupte cu un nimeni pt cateva sute de mii..a fost finalist Super Six a luptat si lupta cu spuma categoriei...nu e Bute sa lupte cu alde Mendy si toata lista aia..un CAMPION asa se comporta bagativa centura undeva nu lupt cu sacul de box..Buteli din pacate sa ascuns ani de zile dupa treaba asta ce sa fac ma obliga IBF..uite ma ce sa faci ori ca mine ori la revedere asa procedeaza un campion adevarat..de fapt numai daca te uiti ce boxeri(vb vine) boxeaza sub umbrela IBF realizezi ca Froch nu are ce cauta aici el este la alt nivel..

nusu_d
nusu_d  •  04 Ianuarie 2013, 17:24

Lasati-l pe Bute sa se pregateasca pentru Liga Cam pionilor :-)))))))

treadstone
treadstone  •  04 Ianuarie 2013, 15:25

inseamna ca Bute nu a cerut revansa, din moment ce in contract scria ca are dreptul!!! daca a cerut-o , Frog e bun de plata, daca nu :Bute sa se mai pregateasca.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează