Alte știri din fotbal
Elias Charalambous, după FCSB - Unirea Slobozia: „E doar o victorie”
0
Darius Olaru, contrariat de o fază din FCSB - Slobozia: „Nu pot să îmi explic”
0
Încălzire pentru Oly: FCSB, victorie fără emoții cu Unirea Slobozia. Clasamentul actualizat în Superliga
71
Andrei Nicolescu a lămurit situația kosovarului Astrit Selmani: „Aduce energie în vestiar!”
0
Știri din fotbal internațional
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Ce a făcut Drăgușin la 24 de ore după victoria categorică cu Manchester City: „Puterea este la noi”
0
Florentino Perez a acuzat 4 țări că au complotat împotriva lui Vinicius în lupta pentru Balonul de Aur
0
Scenografie cu Lăcătuș la derby-ul din Bulgaria » Cum a fost posibil: ultrașii Stelei, deplasare masivă
6
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Cristian Popescu Piedone, amendat cu 2.000 de lei, după ce a sesizat un ...
Libertatea
Merită să muncești în Germania? „Prețurile la alimente sunt ca în România, ...
Adevărul
Gigi Becali, derapaj în ziua alegerilor! George Simion l-a scos de pe ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Mi s-a parut nedrept ca un articol foarte bun sa nu aiba nici un comentariu. Asa ca, uite: M-am uitat timp de aproape un deceniu la marile tururi, pana cand viata de adult nu mi-a mai permis sa vad decat rar cate o etapa de week-end. perioada a coincis in mare parte cu perioada lui Ulrich, cu care am tinut (nah, nu pot tine cu cei care castiga mereu). Nu i-am prins victoria, ci toate locurile 2, cu frustrarile aferente. Stiam ca nu e un extrovertit si ca nu are explozie, insa pentru asta imi si placea. Un om care era sus prin munca si rutina, nu artificii si spectacol. Ca avea legaturi cu dopajul... banuiam, desi nu doream sa ma gandesc. A durut cand a iesit vestea, insa si mai tare m-a durur sa ii aud numele mai rar decat al lui Nibali.
o fi bun, dar de ce se face apologia "hotzilor"?? de ce nu devine sportul un fel de teatru? (dupa modelul "Wrestlingul este o formă de sport de origine americană, derivată din lupta greco-romană, care combină sportul și efectelele teatrale") si atunci ar avea mai mult succes si mai multi bani si nu ar mai intreba nimeni de dopaj !!
Se vorbește mai mult despre Lance, Jan șamd și nu am citit nimic, dar absolut nimic, despre Sastre. De ce oare? Pentru că nu s-a dopat niciodată și astfel nu afost implicat în niciun scandal? Și asta nu aduce click-uri? Vânzări? Publicitate?
Simțindu-mă vinovat pt. ceea ce am așteptat de la acești sportivi a trebuit să accept că fără compromisul dopajului nu puteam primi ceea ce-mi doream. Cei care i-au desființat cu adevărat pe acești sportivi sunt tocmai cei care i-au împins către dopaj și nu fanii. Ăștia sunt vinovații și nu se vor opri doar la aceste nume. Doar nu crede cineva că rutierii de azi sunt curați? E doar o chestiune de interes până când următorul ciclist (neapărat cu nume) va fi arătat cu degetul.
Este evident că dopajul în sport s-a extins atât de mult tocmai la cererea sponsorilor în goana lor disperată după o cât mai mare publicitate venită în urma unor povești de succes, disperarea presei după audiențe care le aduc bani și nebunia spectatorilor/telespectatorilor care își doresc mari rivalități într-un concurs în care se urmărește depășirea limitelor umane. Să nu-mi spună mie cineva că Sky sau Telekom nu știau că sportivii lor se dopează în condițiile în care dopajul se practica la nivel de echipă și nu doar individual. De toți acești mari sportivi s-au descotorosit abia la sfârșitul carierei când simțeau că nu le mai pot aduce la fel de mulți bani și trebuie să creeze alți și alți idoli care trebuie să vândă. De aceea foarte mulți foști campioni clachează. Ei știu cel mai bine adevărul iar acum când văd că sunt arătați ca unici vinovați, când văd că oameni care i-au idolatrizat pun botul la toată manipularea nenorociților, se simt descumpăniți și clachează. Pe săracul Pantanni nu s-au lăsat până nu l-au băgat în pământ și văd că nici Jan nu-i prea departe. În sinea lor, fanii ciclismului știu (așa aș vrea să cred) că în lipsa acelor stimulente poate că nu ar fi iubit acest sport. Nu i-ar fi văzut pe Lance, pe Pirat alergând pe pante unde omul de rând abia dacă poate merge pe jos. Nu ar mai fi văzut cum vreme de 3 săptămâni un om poate face mii de km. Simțindu-mă vinovat pt. ceea ce am așteptat de la acești sportivi a trebuit să accept că fără compromisul dopajulu
Iata un articol (bun) cum rar apare pe jesepe. Chapeau!
Ciclismul profesionist e o lume nebuna, in care rar vezi oameni echilibrati. O fi si din cauza legaturii indisolubile dintre ciclism si droguri. E un sport atat de solicitant incat te impinge la excese. E binevenita trecerea asta in revista a campionilor care au sfirsit tragic.
corect, omul este printre putinii din redactie care muncesc pe bune. imi face placere sa-l citesc.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.