SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Cristina Neagu s-a întors la Rîmnicu-Vîlcea » Poate juca

Ultimul meci în care Cristina Neagu a jucat a fost cel cu Itxako Estella, din deplasare, unde a avut restricţie la a arunca la poartă Foto: Gabriela Arsenie
Ultimul meci în care Cristina Neagu a jucat a fost cel cu Itxako Estella, din deplasare, unde a avut restricţie la a arunca la poartă Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 12:56

După şedinţele de fizioterapie din Austria, cea mai valoroasă handbalistă a lumii va face parte din echipa pentru meciul de duminică, din Liga Campionilor

"După şedinţele de presopunctură efectuate în Austria, Neagu a fost adusă la 80 la sută din potenţial. Medicul recomandat de Ion Ţiriac susţine că e vorba despre o recidivă şi că este destul de serioasă afecţiunea, dar se poate trata", a declarat pentru Gazetă un apropiat al echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea. Acesta a adăugat că Neagu va juca în meciul următor din Liga Campionilor, cel de duminică, cu Itxako Estella. Alte informaţii vin din partea FR Handbal, cea care a intervenit pe lîngă Ţiriac pentru a o ajuta pe Neagu pentru un tratament cît mai eficient. "Neagu s-a întors acasă, a făcut două şedinţe de fizioterapie în Austria, iar acum este aptă de joc", a declarat un oficial din conducerea FRH.

În jurul rezultatelor analizelor medicale efectuate de către Neagu la medicii recomandaţi de a  ntrenoarea Anja Andersen pluteşte un mister total. "La începutul acestei săptămîni se va face o analiză împreună cu medicii echipei ca să se vadă care este cea mai bună soluţie pentru ca Neagu să revină la forma care a consacrat-o. Are o problemă serioasă la umăr", a fost declaraţia Ralucăi Covaci, vicepreşedintele Oltchimului. Anja Andersen, antrenoarea echipei, îi recomandă handbalistei intervenţia chirurgicală.


CITEŞTE AICI ISTORICUL CAZULUI CRISTINEI NEAGU!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  28 Februarie 2011, 21:33

Daca tot "tinem enorm la acest bun national" de ce ne-am facut atata timp ca nu auzim ca are dureri la umar?!! Acum in ipocrizia cu care traim zi de zi suntem in stare sa o acuzam pe Anja Andersen ca a adus in discutie acest subiect si ca "si-a permis" sa recomande unui sportiv de performanta sa-si rezolve mai intai problemele de sanatate pentru ca omul conteaza.

adryanm87
adryanm87  •  28 Februarie 2011, 18:41
Postat de bdgeorge pe 28 Februarie 2011, 01:20

va juca????? tot asa nu are voie sa arunce la poarta??e penibil golgetera campionatului mondial joaca handbal dar nu are voie decat sa paseze??? atunci de ce mai joaca ???

penibil esti tu... e pacat ca a trebuit sa vina un antrenor strain care sa aiba grija de valorile noastre. Dupa tine Cristina trebuia sa riste si sa joace incontinuare..nu ma indoiesc ca nu ar fi facut-o, dar bine ca a gasit pe cineva care sa spuna stop. Inainte de toate suntem oameni, nu roboti! Succes Cristina pe mai departe!

ray51
ray51  •  28 Februarie 2011, 10:08

Mai bine presopunctura decat operatie asa cum ne transmitea saptamana trecuta Anja daneza... Tinem enorm la acest bun national natural (care este Cristina) si n-am vrea sa-l pierdem printr-o operatie (fereasca sfantul!) nereusita. Mare grija Domnilor mai-mari de la Oltchim, de la Nationala s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează