SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANŢA, AZI, 21:15, DOLCESPORT, RADIO GSP ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pe ce loc termină România în grupă?

Radu Voina Foto: Marius Ionescu (Sao Paulo)
Radu Voina Foto: Marius Ionescu (Sao Paulo)

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 10:25

În funcţie de rezultatul meciului cu Franţa (21:15, DolceSport, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO), România se poate clasa pe locul 2, 3 sau chiar 4

Un singru lucru e cert. România nu mai poate prinde locul 1 în grupa C. Şi nici o altă echipă. Acesta a fost adjudecat de Brazilia. În rest, pentru celelalte locuri, lupta se dă în trei: Franţa, România şi Japonia.

Meciul Franţa-România va stabili, cel mai probabil, ocupanta locului doi. Sînt însă şanse, în cazul unei înfrîngeri, ca "tricolorele" să termine şi pe locul 4, sub Japonia. Pentru acest lucru însă niponele trebuie să învingă Cuba şi nu oricum, ci la scor. Diferenţa de golaveraj între cele două echipe e însă una uriaşă, de 29 de goluri, ceea ce face practic imposibilă această variantă. Japonia poate pierde locul 4 în condiţiile în care Tunisia bate Brazilia, iar asiaticele pierd cu Cuba. O altă situaţie mai degrabă utopică.

CLASAMENT GRUPA C
1. Brazilia    4    4    0    0    128-95    8p
2. Franţa    4    3    0    1    126-83    6p
3. România    4    2    1    1    119-116    5p
4. Japonia    4    1    1    2    106-132    3p
5. Tunisia    4    1    0    3    108-116    2p
6. Cuba        4    0    0    4    95-140    0p
Azi: Cuba-Japonia (ora 19:00), România-Franţa (ora 21:15), Brazilia-Tunisia (ora 23:45)
* primele patru clasate se califică în "optimi" unde se joacă după sistemul: 1C-4D, 2C-3D, 3C-2D, 4C-1D

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (11)
vera_rapid
vera_rapid  •  09 Decembrie 2011, 21:11
Postat de dorindeva pe 09 Decembrie 2011, 14:17

Sa-mi fie cu iertare d-le Voina dar nu inteleg unele lucruri: 1.Cand va juca Buceschi, sperati sa o folositi ca pe asul din maneca in una din finale? 2. Care era problema daca Dedu era trecuta pe foaie si juca, va era teama ca primeste prea multe goluri? Le-am primit cu veteranele carora nu le-a iesit mai nimic si tot acolo am ajuns. 3.Cine-i plateste deplasarea lui Carmen Cartas pentru ca ocupa degeaba un loc pe banca. Poate Melinda Geiger era mai utila in conditiile in care Paty Vizitiu nu joaca. 4. Poate daca va orientati spre o intinerire a echipe, dar reala nu asa de ochii limii cu fetele in tribuna obtineam acelasi loc , dar formam macar o noua echipa pentru olimpiada.

cu totii stim deja ca Voina nu e antrenorul capabil sa le dea jucatoarelor tinere sansa sa castige experienta. El are nevoie de jucatoare deja mature, care nu au nevoie de incurajari si sustinere. Dansul nu intelege ca in afara de Neagu, marea noastra stea, nu or sa mai apara asemenea jucatoare in Romania. Ele trebuie sa creasca treptat, sa invete din propriile greseli. Strategul nu e omul portivit sa construiasca o noua nationala.

handbaltotal
handbaltotal  •  09 Decembrie 2011, 20:25

Ne bucuram anul trecut pt. medalia de bronz de la europene , acolo medalia era mult mai sralucitoare cu un antrenor adevarat ( gen : Thomas Ryde ) doar valoarea echipei n-ea dus pe locul 3. Anul acesta la mondiale ne lipseste Neagu Cristina= 50 % din echipa si se vede. Si fetele actuale s-au saturat sa il mai duca in spate pe dl. Voina si se "accedenteaza" pe capete. As dori daca se poate ca dl. Voina sa faca public tactica de joc a echipei nationale de la acest CM. ( SIGUR NU O VA FACE ) Dl. Gatu si dl. Voina ar trebui sa ceara public scuze pt. ca , cu o astfel de echipa valoroasa sa te zbati in mediocritate este ceva de neconceput. Ar trebui sa vina cu demisiile pe masa.

flafy
flafy  •  09 Decembrie 2011, 19:30

cu jocul aratat pana in acest momentu nu vom bate Franta si vom termina pe 3 si poate cu noroc sa trecem de optimi...asta este! nu jucam nimic!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează