SPORTURI  »  HANDBAL  »  COMEDIE ÎN HANDBAL

EXCLUSIV VIDEO Se întâmplă în România » Arbitrul vorbește la telefon în timp ce conduce meciul: „E un fleț!”

Marius Marocico, organizator, arbitru și fan al convorbirilor în timpul meciurilor
Marius Marocico, organizator, arbitru și fan al convorbirilor în timpul meciurilor

Articol de , - Publicat miercuri, 28 august 2024 19:12 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 19:13

Marius Marocico organizează un turneu de handbal pentru juniori la Făgăraș, unde și arbitrează unele partide. GSP.ro a intrat în posesia unui clip video în care se observă cum el vorbește la telefon în timp ce conduce un meci. Marocico e și membru în Consiliul de Administrație al federației

Sportul românesc e un izvor nesecat de bizarerii, iar cel mai nou caz vine de pe semicerc. În aceste zile, se desfășoară la Făgăraș o competiție juvenilă sub titulatura ”Făgăraș Handball Cup 2024”, ajunsă la ediția cu numărul 6.

Organizator este Marius Marocico, proprietarul unui club local, ACS Maro, și membru în Consiliul de Administrație al federației. În criză de arbitri, obișnuiește să mai și fluiere la anumite partide. S-a întâmplat acum să și vorbească la telefon, în timp ce cele două echipe își văd de joc!

Marocico motivează: „I se făcuse rău unei fetițe”

Episodul ciudat s-a petrecut luni dimineață, la meciul de juniori 3 CSȘ Făgăraș – Omer 2, copii de 13-14 ani. Pe imaginile intrate în posesia GSP se vede cum Marocico vorbește la telefon înainte să înceapă jocul, dar continuă convorbirea și după ce puștii dau drumul la partidă!

Cum explică el momentul din sală? ”Nu prea avem arbitri, mai vin să mă ajute doi băieți din Sibiu, dar mai arbitrez și eu. Sunt antrenor și cunosc inclusiv toate modificările de regulament. Acum a fost doar o întâmplare să vorbesc la telefon după ce am dat drumul la joc.

Era un caz special. Cu puțin timp înainte de acest meci, când se afla la masă, unei fetițe de 12-13 ani de la Onești i s-a făcut rău. Era în pericol să intre în convulsii. A venit o salvare SMURD, a dus-o la spitalul din Făgăraș, împreună cu antrenoarea”.

Se întâmplă în România » Arbitrul vorbește la telefon în timp ce conduce meciul: „E un fleț!”
Marius Marocico e membru în Consiliul de Administrație al FRH

Continuă: ”Vorbeam chiar cu antrenoarea acelei fetițe, să văd cum se simte. Ar fi trebuit să fie dusă la un spital de la Brașov, pentru investigații mai amănunțite, dar au venit părinții și au luat-o la Bacău. Organizez de mult timp competiții și nu-mi bat joc de copii. Chiar a fost însă un caz special și de aceea vorbeam la telefon".

Șeful federației e împăciuitor: ”Un turneu mai relaxat”

Președintele FRH, Constantin Din, consideră că episodul de la Făgăraș n-ar trebui tratat cu rigiditate: ”Nu e o competiție oficială, ci un turneu amical, unde totul e ceva mai relaxat. Important e să le oferim copiilor un mediu în care să se simtă bine. Nu e nicio miză la mijloc, e doar o modalitate de pregătire pentru cei mici”.

Și a încheiat: ”La un turneu așa mare, cu multe echipe, mai apar tot felul de lucruri care trebuie rezolvate. Iar el, în calitate de organizator principal, se ocupă probabil de o grămadă de detalii. Dar ar fi trebuit, totuși, să evite să vorbească la telefon în timpul partidei. Dacă a făcut așa ceva, e un fleț!”.

500 de lei e taxa de participare la turneul de handbal juvenil de la Făgăraș, unde s-au înscris 56 de formații pe diferite categorii de vârstă

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
Laura11111111
Laura11111111  •  29 August 2024, 11:02

Serios??? Atat poate presa sportiva??? Habar nu aveati de acest turneu. V-ati trezit sa faceti o observatie pt ca ati vazut o poza. Sa promovati si sa sustineti sportul nu sunteti capabil. Cancanul sa fie in fata!!!!

sebysb
sebysb  •  28 August 2024, 22:39

Sunteti hai hui?! Asta e cea mai mare problema a sportului romanesc de faceti ditamai articolul???!!!

Ostas
Ostas  •  28 August 2024, 21:33

Când este vorba de o urgență, este chiar normal să te gândești la aceea fetiță!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează