SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. VIDEO Simona Halep, jonglerii cu sulul de hârtie igienică: „La naiba, ești mai bună decât unii fotbaliști profesioniști!” » Pe cine a provocat sportiva din România

FOTO: Captură @Instagram
FOTO: Captură @Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 21:22

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a alăturat provocării momentului și a jonglat cu un sul de hârtie igienică. 

Pandemia de coronavirus i-a obligat pe sportivi să se închidă în propriile locuințe și să caute noi variante de a-și petrece timpul. Jonglatul cu sulurile de hârtie igiencă a devenit rapid viral, ajungând și la cei mai renumiți oameni ai fenomenului. 

Simona Halep s-a descurcat impecabil, impresionându-și urmăritorii de pe Twitter. Unul a comentat impresionat: „La naiba, ești mai bună decât unii fotbaliști profesioniști!”.

După ce și-a terminat numărul, campioana de la Wimbledon 2019 a transmis provocarea mai departe către Carla Suarez Navarro și Artemon Apostu-Efremov

Vezi și alte clipuri cu sportivi care jonglează cu hârtia igienică:

VIDEO de colecție » Gică și Ianis Hagi au jonglat cu sulurile de hârtie igienică: „Regele” a reușit un număr de excepție :)

VIDEO Leo Messi a acceptat provocarea momentului! Cum s-a descurcat și pe cine a provocat

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  21 Martie 2020, 17:02

Blocat

111532340455383
Bica Radiera  •  21 Martie 2020, 08:01

stau si ma intreb pina unde va merge prostia? ce mai poate fi dincolo de prostie? neamul prost? omul care isi bate joc pe cind altii se chinuie sa traiasca decent? fata de oamenii nevoiasi care stiu ce inseamna "100 de lei?" oamenii care stiu ce inseamna sa nu ai sansa sa nu ai noroc sa fi urmarit si de ghinion fara sa fi maresportiv, artist, om politic , smecher de cartier, sef de clan isi duc ziele. si iata ca dupa niste fotbalisti azi presa tolera pe un hagi pe o halp care isi bateau joc cu o banala hirtie igienica pe care multi nu o au. in america unde traiesc ar fi fost jale sa faca asa ceva. sa le urez sa nu se mai bucure de banii care ii au? sa ajung sa aiba hirtie dar sa fie prea tirziu? toti astia fara pic de bun simt si chiar creier niste neuronless isi bat joc de oamenii care sint cu gindul la ce vor putea face in viitor daca acest virus nu este rapus dat fiind ca somajul bate la usa. cum poate presa in aceste zile grele sa tolereze imbecilitatea unora fara pic de ratiune si rusine sa se manifeste asa? MM de asta data a avut dreptate si il felicit. da mama prostilor este mereu gravida si de aici tot ce se intimpla. SA SE FEREASCA DE ZIUA CIND OGLINJOARA NU SE VA MAI ABURI. O SECUNDA TREBUIE. SI CIT DE USOR POTI AJUNGE LA FALIMENT... SA NU TRAGA RAUL BATINDU-SI JOC DE ALTII SI DE NEVOILE LOR... RUSINE HAGI SI HALEP! RUSINE!

superstark
superstark  •  20 Martie 2020, 22:40

Memel Stoica a stiut ce o sa urmeze si a insultat-o aseara pe facebook.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează