SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Lukas Rosol l-a învins în sferturi pe Gilles Simon în duelul ultimilor cîştigători ai BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Foto: Raed Krishan +10   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 16:49

Gilles Simon spera să cîştige în acest an cel de-al patrulea trofeu la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, însă Lukas Rosol i-a dat planurile peste cap.Deţinătorul trofeului l-a învins pe francez, scor 7-6(2), 6-2 şi continuă cursa pentru apărarea titlului cucerit anul trecut la Bucureşti. Înfruntarea dintre ultimii doi cîştigători ai turneului a fost una extrem de spectaculoasă şi a făcut deliciul publicului prezent pe Arena Centrală.

Rosol a debutat cu un break şi s-a distanţat rapid la 4-1. A urmat urmat însă revenirea francezului. S-a ajuns în tie-break după cîteva game-uri în care s-au cîştigat mai multe puncte pe serviciul adversarului. În prelungiri, cehul n-a tremurat deloc şi a reuşit să cîştige 6 puncte consecutive, iar mai apoi şi setul.

Confruntarea a fost mai echilibrată faţă de cea din 2013, cînd Rosol s-a impus cu 6-2, 6-3. Ploaia avea însă să întrerupă timp de 15 minute setul secund la scorul de 2-1 pentru ceh. Pauza l-a scos din ritm pe Simon, care n-a mai reuşit să cîştige decît un game pînă la finalul meciului.

Rosol, primul semifinalist la ediţia 2014 a turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, va juca în turul următor cu învingătorul din meciul Denis Istomin (Uzbekistan) - Robin Haase (Olanda).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează