SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Nemulțumirile Garbinei Muguruza după eliminarea de la Wimbledon: "Mi-aș fi dorit să joc pe o arenă mai mare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 08:54

Garbine Muguruza, locul 3 WTA, este ultimul nume mare eliminat de la Wimbledon. Iberica a părăsit turneul joi, în turul II, învinsă de belgianca Alison van Uytvanck, locul 47 WTA, scor 7-5, 2-6, 1-6, după un meci care a durat două ore.

La conferința de presă de după meci, Muguruza a încercat să găsească explicații pentru înfrângere și a comentat și decizia organizatorilor de a o programa pe Terenul 2. 

"Adversara mea a jucat foarte bine, și-a asumat foarte multe riscuri, iar asta a funcționat bine pentru ea. Nivelul meu nu a fost cel care aș fi vrut să fie. Acesta este și motivul pentru care ea a avut nivelul pe care l-a avut. E puțin trist, aș fi vrut să câștig, dar ea a fost grozavă. E greu pe iarbă, iar adversara mea are un joc bun, care se pliază cu această suprafață. A fost greu pentru mine să am un oponent care are o asemenea zi și să văd cum meciul îmi scapă din mâini.

Nu m-am gândit neapărat că am venit aici pentru a-mi apăra trofeul. M-am gândit doar să vin, să joc și să mai câștig turneul o dată. Dar nu a fost așa cum mi-aș fi dorit să fie. Asta e tot.

Mi-aș fi dorit să joc pe o arenă mai mare. Mereu prefer asta, dar să spun altceva acum nu are sens. Marile arene sunt mai frumoase, dar acesta a fost programul. Jucătorii care au jucat pe marile arene merită să joace acolo".

Garbine Muguruza - Alison van Uytvanck s-a jucat pe terenul II, al treilea ca importanță din complexul de la Wimbledon.

Vezi și: Șocul zilei la Wimbledon: Garbine Muguruza a fost eliminată! Adversara a zdrobit-o în decisiv!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (11)
1686528718075067
Cristian Spataru  •  06 Iulie 2018, 19:44

Culoar pt Simona...acum totul depinde doar de ea...principalele adversare au plecat mai devreme decat ar fi anticipat chiar și CTP

347655969058390
Ion Popescu  •  06 Iulie 2018, 19:39
Postat de claudiu.h12 pe 06 Iulie 2018, 11:56

Incerc să inteleg ce naiba le tine pe fetele astea care joacă tenis sa o depaseasca pe Halep ? ! Oare lipsa valorii ? Oare faptul ca sunt prafao ? Oare de ce nu sunt si ele constante ? ... si astfel sa ajunga nr#1wta ?!? Oare de ce Simona are mereu bulan chior si e inconstanta si prafao si e mereu ajutata de Tiriac si e mereu conjunctural in Top 5 wta de vreo 4 ani si nr. # 1 wta de vreo cateva zeci de saptamani... nu inteleg de unde atata blat si șpagă platită de Stere.. :))

@claudiu. aveti mila de claudiu. *** ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miruu
miruu  •  06 Iulie 2018, 15:23

ma uit cu stupoare la comentariile unui frustrat gen Claudiu h care poate n-a avut vreodata jucarii la viata lui ,un lesinat care sta la pacanele si are timp sa evalueze performantele SIMONEI. Sawormari,de 2 lei care nu stiu ce inseamna sa muncesca ,si sparg seminte la coltul blocului .... raniti de defectele ,coplexele lor ,nu fac decat sa arunce cu noroi in cei care intredevar ne reprezinta cu mandrie....pe noi ca natie .... luseri fara nici o indoiala !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează