SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS

Prima reacţie a antrenorului Simonei Halep după finala pierdută la Roland Garros

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 17:00

Simona Halep a pierdut prima finală de Mare Şlem din carieră împotriva Mariei Şarapova, scor 4-6, 7-6, 4-6, dar a impresionat lumea tenisului.

Şi antrenorul care a dus-o pînă în finală pe Simona Halep, belgianul Wim Fissette, a oferit prima reacţie după înfrîngere într-un scurt mesaj pe contul său de twitter.

"Prima finală de Mare Şlem a fost excelentă pentru Simona. A fost o bătălie, a luptat pînă la capăt, dar Maria Şarapova este o mare campioană".

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Liga Campionilor
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Stranieri
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”
Europa League
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (17)
madskills
madskills  •  09 Iunie 2014, 08:53
Postat de ortega pe 08 Iunie 2014, 21:42

Ce antrenorul pwullyy o fi ăla care zice înainte de meci că elevul său va fi omorât ... Băi Fisette , ești un ckăckănar împuțit ... Sigur că e un pic de frustrare in sufletul meu , și poate ninge , dar nu accept ca nebunul ăsta să facă schi ...

Ar trebui sa vezi declaratia LUI oficiala, nu cea rastalmacita de "ziaristii" gsp, care alearga dupa senzational. NU a zis ca o omoara Sarapova, a zis ca daca nu face Simona unele lucruri o sa fie dominata de adversara. E cale lunga pana la ce au zis saraciile astea de ziaristi. Omul nu poate schimba in cateva luni carentele pe care le are Halep la serviciu. Daca acum credeti ca serveste slab, sa o fi vazut inainte !! Este deja un progres dar normal, mai e nevoie de timp. Pentru prima finala de GS a jucat exceptional. Dar era normal sa castige rusoaica, e vulpe batrana, nu e la prima finala importanta. In ritmul asta Simona oricum o sa ajunga nr.1 fara probleme.

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  09 Iunie 2014, 00:34

O sa i rezolve carentele Simonei acest Fissette o sa vedeti.Omul daca nu vedea diamantul din Simona nici nu o baga in seama.Simona e are tone de potential .Experienta din el a vazut posibilitatile si d aia a acceptat sa i fie antrenor.Nu a fost antrenorul oricui.A fost al lui Kim Clijsters,fost nr 1 WTA in perioada aia.Oricum,Simona nu are carente pe care nu le poate invata.E vorba de imbunatatirea tehnici,serviciul si venirea la fileu,in rest sta foarte bine fizic ,tactic si psihic.Nu i inca de nr 1 mondial,dar promite in maxim 2 ani.Dupa un an cu acest antrenor Sarapova nu mai are nici o sansa cu Simona.O sa vedeti!!

ortega
ortega  •  08 Iunie 2014, 23:32
Postat de infos pe 08 Iunie 2014, 22:53

bai ma lasa-ne cu mesajul tau de om frustrat! Omul inainte de finala a atras atentia pe unele probleme pe care Simona le are si nu e singurul care a atras atentia pe problemele care le are si aici vorbim de oameni de tenis si care cunosc bine acest sport si nu toti bagatorii in seama care isi dau cu parerea din lipsa de ocupatie. Antrenorul este un excelent antrenor cu rezultate, deci sfatul meu pentru tine este ceva de genul; lasate de tenis si apucate de pènis poate ca acolo ai ceva de spus constructiv ;-)

Eventual să ți-l bag țn cavitatea orală ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează