FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Incidente între jandarmi şi un grup de suporteri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2008 00:00

Cu o oră înainte de începerea partidei, au avut loc incidente în faţa stadionului din Constanţa, între jandarmi şi un grup de suporteri români. Motivul? Fanii echipei naţionale avea un banner cu care nu erau lăsaţi să intre pe arenă. Pe bucata de pînză scria "1918", anul Marii Uniri, mesajul lor îndemnînd la unitate. Pînă la urmă, jandarmii au cedat şi le-au permis suporterilor să intre în stadion.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
 •  12 Octombrie 2008, 12:35

pe banner scria intr-adevar 1918 si se dorea a fi dedicat implinirii a 90 de ani de la marea unire. e de mentionat ca bannerul nu a putut fi indrodus pe stadion jandarmii nefiind capabili sa ofere nici o explicatie logica (trimitere legala sau altceva) referitoare la motivul pentru care au decis cenzurarea acestui mesaj. rusine jandarmeriei romane! rusine federatiei romane de fotbal, care este partasa la incalcarea dreptului la libera exprimare!

 •  11 Octombrie 2008, 22:40

pina azi credeam ca jandarmii n-au creier...totusi, sa stiti ca exista o ierarhie, de exemplu este binecunoscut ca jandarmii din Constanta sint de departe cei mai prosti dintre toti prostii. Cum sa opresti sau sa obiectezi vizavi de un astfel de banner? eu i-as aresta pe acei jandarmi , in orice caz, i-as da afara din jandarmerie pe loc.

 •  11 Octombrie 2008, 21:29

"Fanii echipei naţionale avea un banner....." deci....care este de a scris , e bun de ....jurnalistica...corect

Vezi toate comentariile (5)
Comentează