INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HULL CITY

Americanul Altidore, amendat pentru că şi-a cerut scuze fanilor pe Twitter!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2009 00:00

Conducerea lui Hull City a decis să-l amendeze pe atacantul american Jozy Altidore, după acesta a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaj prin care le cerea scuze fanilor pentru că a întîrziat la meciul cu Portsmouth din ultima etapă a Premier League, încheiat 0-0.

Managerul grupării de pe KS Stadium, Phil Brown, a explicat motivele care l-au determinat să-l lase pe Altidore în afara lotului pentru confruntarea cu Pompey: "E un comportament de neacceptat. Te pregăteşti toată săptămîna de joc atît din punct de vedere mental, cît şi fizic, apoi întîrzii la meci. Incredibil! Să-i ceri unui fotbalist să vină la stadion cu o oră şi jumătate înainte de fluierul de start nu e chiar aşa mult, nu?".

Altidore, împrumutat pentru un sezon de la Villareal, a reacţionar rapid, postînd un mesaj pe pagina sa de Twitter: "Îmi cer scuze faţă de toată lumea! Am întîrziat, am comis o greşeală foarte mare. Îmi pare foarte, foarte rău!".

Gestul său nu a fost considerat drept un pas spre împăcare de conducerea lui Hull. "Mesajul transmis pe internet îl va costa foarte mulţi bani. Din punctul meu de vedere, astfel de momente din viaţa unei echipe trebuie să rămînă în interiorul lotului. Faptul că nu a fost în lot era treaba noastră!", a conchis Phil Brown.

Urmăreşte pagina de Twitter a Gazetei Sporturilor!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
 •  26 Octombrie 2009, 19:08

baieti este 'KC Stadium', nu 'KS Stadium'

 •  26 Octombrie 2009, 17:23

In nota lor caracteristica, ce sa mai faci. Apropo, cand se mai scumpeste ziarul, la ce "calitate" are, nu e normala iarasi o scumpire? Sa va fie rusine!

 •  26 Octombrie 2009, 17:07

Sunt sigur ca pe undeva gsp a mai strecurat putin din "imaginatia" bogata a ziaristilor si cazul nu se prezinta nici pe departe asa. Pe site-ul lui hull city scrie ca a fost amendat din cauza ca a intarziat la meci , nu ca si-ar fi cerut iertare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează