FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

6! Vine "Bolo"!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2007 00:00

La semnalizarea tusierului oradean Octavian sovre, mijlocasul "sepcilor rosii", Mugur Bolohan, a fost eliminat de Augustus Constantin in minutul 40 al meciului cu Pandurii (0-2), din optimile Cupei Romaniei, disputat miercurea trecuta. Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sa-l suspende 6 etape si sa-l amendeze cu 6.000 de lei pe jucatorul Universitatii, pentru ca l-a injurat pe sovre. "Mi se pare o decizie exagerata. stiam ca voi fi suspendat pentru ultimele doua meciuri din acest an, dar 6 etape mi se pare mult prea mult. Voi face recurs", a reactionat "Bolo".

Bolohan a fost considerat recidivist si are sanse reduse ca pedeapsa sa-i fie diminuata la apel. In etapa a 7-a, la finele meciului cu Gloria Bistrita, aflat pe banca de rezerve, Bolohan a vazut cartonasul rosu dupa ce s-a luat de acelasi tusier, Octavian sovre. "Bine va face Ganea, aveti nevoie de cite o corectie citeodata", i-a spus atunci Bolohan lui sovre, referindu-se la episodul din meciul Poli-Rapid, cind Ganea l-a lovit cu pumnul si l-a luat de git pe asistentul oradean Dorin Mudura. "Nu am nimic personal cu Bolohan. A auzit toata tribuna cum m-a injurat. Am vorbit si cu colegul meu din Oradea, Florin Marcu, care mi-a spus ca nici fata de el Bolohan nu a avut o atitudine prea sportiva", a afirmat sovre.

"Am vorbit la Federatie si mi s-a spus ca nu i se va reduce pedeapsa, pentru ca e recidivist"
Sorin Vadana, director sportiv "U" Cluj

"Discriminare"

Managerul Alin Tise a atacat in termeni duri decizia Comisiei de Disciplina. "Dupa parerea mea este vorba de o aplicarea tendentioasa a prevederilor legale. Nu trebuie legata o fapta de alta. Este exagerata sanctiunea. E clar o discriminare si o aplicare neregulamentara a sanctiunii", a spus Tise.

Test  final
Cei 5 fotbalisti veniti in probe, brazilienii Yamada si Claudinho, moldovenii Orbu si Ochinca si australianul de origine sirba Srecko Mitrovici vor afla astazi, in urma unui joc scoala, daca vor fi sau nu pastrati in lotul Universitatii. Antrenorul Gigi Multescu i-a convocat si pe Borza, Farcas, Sintejudean, Taut, Vascan, Vadana jr, Morar si Dobrau, imprumutati la diverse echipe din liga a doua si a treia.   

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează