SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA CEV

CVM Tomis Constanţa a ratat calificarea în optimile Cupei CEV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2009 00:00

Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanţa a fost învinsă, marţi, în deplasare, de formaţia franceză Montpellier Volley, scor 3-0 (25-17, 25-16, 27-25), şi a ratat calificarea în optimile Cupei CEV.

Tomis câştigase în tur tot cu scorul de 3-0 şi, în aceste condiţii, s-a jucat setul decisiv, care a fost adjudecat de Montpellier Volley, cu 17-15.

Cealaltă echipă românească prezentă în Cupa CEV, Dinamo Bucureşti, va juca, miercuri, în deplasare, în a doua manşă a 16-imilor cu Buducnost Podgorica (Muntenegru). În tur, roş-albii au cedat pe teren propriu, scor 1-3.

Sursa: NewsIn

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează