FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF ANALIZEAZĂ OPŢIUNILE

Unde se joacă amicalul cu Israel?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Răzvan Lucescu şi elevii săi au de ales între Timişoara, Cluj şi Craiova ca loc de disputare al primului joc din 2010, cu Israel (3 martie). Bucureştiul nu intră în calculele selecţionerului.

Federalii aşteaptă rezultatul alegerilor din 25 ianuarie pentru a stabili oraşul gazdă pentru meciul cu Israel. “Vom lua o decizie la finalul lunii ianuarie şi vom alege dintre Timişoara, Cluj, Craiova. Echipa naţională trebuie să joace în provincie, e echipa tuturor!”, a declarat Răzvan Lucescu.

Conducătorii echipelor din cele trei oraşe îi aşteaptă pe «tricolori». “E bine că Răzvan s-a gîndit la varianta Timişoara, avem un stadion acreditat şi pentru Liga Campionilor, aşa că îi aşteptăm pe băieţi. Nu ştiu cît de căutată mai este «naţionala», eu ştiu doar că atunci cînd a jucat aici, stadionul a fost plin”, a spus preşedintele lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

Avantajul încălzirii gazonului
Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, mizează pe dotările arenei pentru a atrage “naţionala” în Gruia: “Îi aşteptăm pe «tricolori» la Cluj. Chiar am vorbit zilele trecute cu Ionuţ Lupescu şi i-am spus să nu-şi facă probleme legate de gazon. Sîntem avantajaţi pentru că avem instalaţie de încălzire. Echipa naţională este cerută de suporteri în provincie, noi o primim cu drag”.

Lucian Mitu, vicepreşedintele U Craiova, apelează la sentimente: “Craiova este un templu al fotbalului, aşa că aşteptăm «naţionala» aici. La noi, fotbalul e ca o religie. Cu siguranţă stadionul va fi plin. Să vă reamintesc că la antrenamentul dinaintea partidei cu Bosnia au fost 15.000 de oameni în tribună?!”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Superliga
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul
Campionate
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
cristi_craiova91
cristi_craiova91  •  14 Ianuarie 2010, 15:13

Cred ca ar fi bine sa revina la Craiova.Poate va mai aduceti aminte de meciul cu Bosnia,cand la antrenamentul echipei Romaniei erau 15000 de oameni in tribuna,iar la ora meciului nu mai era nici un loc liber.Cred ca de atunci nu a mai fost nici un stadion plin la meciurile Romaniei de pe teren propriu.

dinamir
dinamir  •  14 Ianuarie 2010, 13:59

sa reamintesc cati spectatori au fost la piatra neamt si de ce atmosfera au avut parte tricolorii la meciul cu insulele feroe.romania,moldova e casa ta!la piatra neamt nicun jucator nu a fost si nu v-a fi jignit huiduit fluierat.suntem noi moldoveni dar avem civilizatia suporterului.

 •  13 Ianuarie 2010, 16:06

la URZICENI....sau la razvanel in sufragerie

Vezi toate comentariile (12)
Comentează