INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VENDETA LUI RANIERI

Roma mai dă un brînci Bătrînei Doamne!

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Mai bine de opt ani au trebuit să aştepte tifosii "gialorossi" un succes la Torino. Claudio Ranieri a profitat din plin de junghiurile lui Juventus şi s-a răzbunat pentru modul cum a fost afară cu două etape înaintea finalului din sezonul trecut. AS Roma a întors de la 0-1 la 2-1, succes conturat în prelungiri.

 


Lovitura dată pe "Olimpico" a însemnat, totodată, şi întîiul triumf al echipelor antrenate de Ranieri contra lui Juve la a 12-a tentativă. Golul de generic TV al lui Del Piero n-a descurajat Roma, ajunsă la a 11-a partidă fără eşec în campionat. Taddei a scos un penalty, transformat sigur de Totti, intrat în debutul jocului în locul accidentatului Toni (leziune musculară). Şi Riise, norvegianul care provocase eliminarea lui Buffon, a punctat cu capul în prelungiri.

 

Cu Ferrara pe bancă, Juve bifează al 5-lea eşec în ultimele 6 etape şi riscă să se prăbuşească în afara zonei de Europa League.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (9)
 •  24 Ianuarie 2010, 15:29

Juventus isi face Stadion nou (Delle Alpi) o sa aiba 40200 locuri si o sa fie gata in Iunie 2011 si Inaugurat in Iulie 2011. Joaca pe Stadionul Olimpico din Torino (se cheama Olimpico cu Ocazia JOCURILOR Olimpice din TORINO) si joaca de 2 ani pe stadionul asta. Cand Revine acaca (pe Delle Alpi) o sa castige tot. Forzza JUVE!!!

 •  24 Ianuarie 2010, 13:50

putea sa se joace si la Branesti,MAGICA tot ii batea pe vargati................ROMA NON SI TOCCA,SI AMA!

 •  24 Ianuarie 2010, 12:35

Juventus tot joaca de un an si jumatate pe Olimpico. Daca nu ma insel su cu Real in grupe, sezonul trecut, au jucat tot pe Olimpico. Deci, joaca de ceva timp pe Olimpico pana isi faca alt stadion. Asta se stie de cativa ani.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează