FOTBAL  »  Superliga  »  ÎL CRITICĂ PE MIRCEA SANDU

Gică Popescu: "Mircea Sandu nu mai are puterea şi motivaţia să conducă fotbalul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

UPDATE // Gică Popescu e de părere că Mircea Sandu nu mai are motivaţie pentru a ajuta fotbalul românesc şi crede că voturile primite de Constantin Iacov au fost, de fapt, voturi anti Sandu.

"Mă aşteptam la maximum 30 de voturi pentru Iacov. Cred că susţinerea domnului Condescu l-a ajutat foarte mult, după ce eu am anunţat că nu mai candidez. E un semnal care arată că foarte mulţi oameni vor schimbarea. Nu cred că au fost voturi pro Iacov, ci mai mult contra Mircea Sandu.

Oamenii se duc şi votează cum vor ei. Chiar dacă li se spune votează cu Mircea Sandu, acolo votează cum vor. Dar cînd sînt puşi să ridice mîna, nu au curaj toţi.

Ar fi o lipsă de fair-play să spun că aş fi cîştigat eu dacă aş fi candidat. Cred că aş fi avut mai multe şanse decît la campania anterioară. Dacă aş fi avut timpul necesar, să stau de vorbă cu oamenii. Nu s-a putut, am avut mai multe semnale din partea oamenilor de fotbal. Toţi mi-au zis să candidez.

Nu e în măsură Sandu să vorbească despre presiune, el trimite oamenii care fac lobby să convingă să voteze. Mircea Sandu nu mai are puterea şi motivaţia să conducă fotbalul. La juniori stăm groaznic.

Sandu e folositor fotbalului românesc după Otopeni încolo, adică în străinătate. E o mîndrie să avem reprezentant la UEFA. Aici însă nu mai are motivaţia să conducă fotbalul românesc, intervine plafonarea după 20 de ani. Ce n-a făcut pînă acum, nu a reformat fotbalul, o să mai facă acum, cînd are şi probleme de sănătate?! Mă îndoiesc!", a spus Popescu la GSP TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Superliga
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (2)
varza00
varza00  •  27 Ianuarie 2010, 20:45

Mai Gica ce ar fi sa mai si taci din gura. Ai avut ocazia sa te prezinti la alegeri si ai balmajit-o. A fost un singur candidat, cel mai prost, dar unul singur, asa ca ciocu mic si ocupa-te de cofetarii si floricele.

 •  27 Ianuarie 2010, 19:52

daca ti-ai tinut coada intre picioare acum de ce latri........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează