FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  SPECTACOL PE PLAJĂ

Tiki-taka şi ritmuri de samba pe litoral!

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Gazeta Sporturilor împreună cu Carslberg au organizat şi în această săptămînă un nou meci spectacol pe plaja Melody din Mamaia. Echipa GSP a dat piept cu fotbaliştii echipei naţionale de fotbal pe plajă a României.

 

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, fostul portar al celor de la Dinamo, Cristi Munteanu "Babicu", fostul jucător al Universităţii Craiova, Adrian Pigulea, jucătorul celor de la Farul Constanţa, Cosmin Paşcovici, portarul celor de la Poli Iaşi, Cristi Brăneţ, dar şi fostul goalkeper al celor de la Poli Timişoara şi Oţelul Galaţi, Daniel Stanciu, au fost de această dată vedetele special invitate de Gazeta Sporturilor să facă spectacol pe plaja din Mamaia.

În faţa a 500 de spectatori, supervedetele GSP au luptat din greu în faţa selecţionatei specialiştilor din nisip. După cîteva schimburi de pase, Emil Săndoi a perforat fără să stea pe gînduri poarta apărată de Iulică Gîndac. Cu un joc spectaculos, identic cu cel al Spaniei de la Campionatul Mondial, antrenorul de la tineret şi-a mobilizat exemplar elevii şi au jucat ca într-un meci oficial.

Cristi Munteanu a încercat să ţină poarta intactă pe tot parcursul jocului, dar în faţa specilialiştilor i-a fost destul de greu. Marius Măciucă, omul foarfecă al acestui meci de zile mari, a muncit din greu şi a fost aplaudat de spectatori la fiecare atingere de balon. Paşcovici a jucat ca într-un adevărat derby, a driblat tot şi a înscris fără mari probleme.

Cu jocuri combinative, pase filtrante, driblinguri a la Messi sau a la Cristiano Ronaldo, foarfeci marca celebrului Sanches, vedetele conduse de Săndoi au rezistat şi au continuat să joace spectaculos. Cu o determinare de zile mari, Săndoi a înscris de fiecare dată, din poziţii imposibile. Marian Posteucă a făcut ce a vrut cu apărarea Gazetei şi a înscris din unchiuri imposibile în poarta apărată de Cristi Babicu sau Cristi Brăneţ.

La pauză, spectatorii văzuseră deja şase goluri de generic, dar nici una dintre cele două echipe nu era decisă să renunţe la atac. Vali Popescu omul cu ratarea în meciul de sîmbătă seara, a reuşit după mai multe ratări, să înscrie un gol de zile mari care a ridicat asistenţa în picioare. Aclamat de public, Vali a pus presiune pe adversari şi a mai marcat un nou gol spectacol. Naţionala de fotbal pe plajă a pornit motoarele şi a marcat gol după gol. Cu două minute înainte de final, selecţionata GSP conducea cu 7-6, dar Marian Măciucă a înschis tabela de marcaj cu un supergol la vinclu. Scor final, 7-7, într-o nouă acţiune marca Gazeta Sporturilor.

"Este foarte bine că avem ocazia să participăm la astfel de acţiuni organizate de Gazeta Sporturilor. Sper ca toată lumea să vină în număr cît mai mare la meciurile care se organizeată pe plajă şi să fie alături de sport. A fost mult mai greu pe plajă, dar jocul spectacol mi-a plăcut mereu. O acţiune utilă, în urma căreia am reuşit să mă întîlnesc cu foarte mulţi colegi"
Emil Săndoi, antrenor naţională tineret

"A fost foarte bine că am avut ocazia să jucăm un meci pe plajă alături de Gazeta Sporturilor. O acţiune la care ne-am simţit bine, ne-am distrat şi am făcut ceea ce ne place nouă cel mai mult: am jucat fotbal"
Cristi Munteanu, fost portar Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
soringealu
soringealu  •  01 August 2010, 23:41

TIKI TAKA CE ZIARIST DE 2 LEII A LUAT CA.CATU CIOBANULUI IN GURA !

footballclub
footballclub  •  01 August 2010, 19:27

f o o t b a l l c l u b .ro - Comunitatea fanilor fotbalului din Romania. Dezbateri, stiri, informatii despre principalele evenimente fotbalistice internationale

Vezi toate comentariile (2)
Comentează