FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

Unirea întăreşte şi Rapidul » A venit Frunză, urmează Rusescu

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Giuleştenii l-au luat ieri pe mijlocaşul stînga şi au demarat negocierile cu Bucşaru pentru Rusescu.

Sorin Frunză e a 12-a achiziţie a Rapidului din această vară! Fostul ialomiţean a parafat ieri un contract pe două sezoane cu alb-vişiniii şi va cîştiga în Giuleşti 10.000 de euro pe lună. De asemenea, mijlocaşul de 32 de ani a încasat şi 40.000 de euro la semnătură pentru că a venit liber de contract. Şumudică a insistat pentru aducerea lui Frunză deoarece singura sa variantă în banda stîngă a liniei mediane era brazilianul Cesinha.

Rapidiştii mai ţintesc un "lup", îl vor pe atacantul Raul Rusescu (22 de ani). "Credeam că l-a luat Steaua, dar acum, că am aflat că nu e aşa, încercăm să-l aducem. E un tînăr de perspectivă şi ne va ajuta", susţin giuleştenii. În schimbul internaţionalului de tineret, alb-vişiniii i-au propus lui Bucşaru doi fotbalişti: fundaşul Ştefan Mardare şi atacantul Lucian Răduţă.

5 meciuri a prins Frunză în sezonul trecut în Liga Campionilor, în tricoul Unirii Urziceni

13 goluri în 49 de meciuri a strîns Rusescu în Liga 1, 8 dintre ele fiind reuşite în sezonul trecut

Gluma zilei pe rapidisti.ro
"Bine că l-am luat pe Frunză. Să fie într-un ceas bun, dar să nu fie un Cassio" :)
pancone84

"Vreau iar în Ligă"
Frunză îşi doreşte să evolueze şi cu giuleştenii în Champions League şi spune că nu se teme de concurenţa cu Cesinha.

- Sorin, felicitări! De ce ai ales Rapidul?
- Au fost mai multe lucruri care m-au făcut să aleg această echipă. În primul rînd îmi place atmosfera din Giuleşti. În sfîrşit voi juca şi eu la o formaţie unde suporterii te împing de la spate. Abia aştept să debutez!

- Crezi că poţi juca în Ligă şi cu Rapid?
- De ce nu? Avem o echipă foarte bună şi cred că putem să ajungem acolo. Eu îmi doresc asta din suflet! Dar trebuie să fim modeşti şi să jucăm fiecare partidă la victorie. Vedem noi la finalul campionatului unde sîntem. Oricum, Europa nu cred că o putem rata.

- Îţi e teamă de concurenţa cu Cesinha?
- Frică? Nici vorbă! Îl respect, e un fotbalist bun şi faptul că mă voi lupta cu el pentru un loc de titular mă ambiţionează. Sînt sigur că echipa va avea de cîştigat!

- Te retragi de la Rapid?
- Oho, nu mă gîndesc la asta. Mai pot juca lejer cîţiva ani, mă simt bine şi am timp. Nu cred că ăsta va fi ultimul meu angajament, dar e posibil să pun ghetele în cui aici, dacă voi mai fi dorit.

"Am luat cea mai bună decizie, sînt bucuros că am ajuns în Giuleşti. Rapid a fost prima mea opţiune încă de la început"
Sorin Frunză, mijlocaş Rapid

"Am discutat de mai multe ori cu Şumudică, el a insistat foarte mult ca eu să vin. Sper să joc cît mai repede, poate chiar în amicalul cu Şahtior"
Sorin Frunză, mijlocaş Rapid

"Pe Herea nu-l vrea nimeni!"
Preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, dezminte că Ovidiu Herea (25 de ani) ar fi monitorizat de Brescia: "Herea nu are nici o ofertă! Nu înţeleg de ce Ana Maria Prodan spune că e dorit în Italia! Am vorbit cu jucătorul înainte să plece la lot şi mi-a spus că nu mai e impresarul lui. De fapt, nu am primit nici o propunere pentru nici unul dintre jucătorii noştri, deşi ne-am fi dorit".

"Amical" cu 6 arbitri
Partida de pregătire cu ucrainenii de la Şahtior va fi condusă de o brigadă românească, compusă din 6 arbitri! La "centru" va fi Alexandru Tudor, la cele două tuşe se vor afla Iulian Radu şi Valentin Avram, iar în spatele porţilor vor fi Mugurel Vădan şi Augustus Constantin. Rezervă e Radu Petrescu. Meciul e programat la ora 18:00, în Giuleşti, şi va fi televizat în direct de sport.ro.

- Mardare e apt de joc după ce a acuzat probleme musculare şi va putea evolua mîine, cu Şahtior.
- Marian Rada la Sport Total FM: "În trecut, s-au făcut multe greşeli la acest club pentru că acum această echipă trebuia să domine fotbalul românesc. Cred că avem cel mai bun lot din Liga 1 şi cea mai bună conducere".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCU Craiova » Adrian Mititelu l-a dat afară! » Reacție exclusivă a patronului: „Nu o spun din complezență”
Liga 2
OUT de la FCU Craiova » Adrian Mititelu l-a dat afară! » Reacție exclusivă a patronului: „Nu o spun din complezență”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid și a avut un derapaj la adresa lui Șumudică: „S-o ia la căpățână! Mi-o fi frică de marele specialist”
Superliga
Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid și a avut un derapaj la adresa lui Șumudică: „S-o ia la căpățână! Mi-o fi frică de marele specialist”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (18)
daddy_alex83
daddy_alex83  •  04 Septembrie 2010, 00:25

de brandan nu zc nimeni nimic sau nu va place :))

alex1923rapid
alex1923rapid  •  03 Septembrie 2010, 20:01

bun venit iti uram Frunza!!!! speram ca o sa fii la fel de bun ca si pana acum si sa ajuti Rapidul! daca mai vine Rusescu, Maftei si Moraes acum si poate Eric la iarna avem cea mai buna echipa din campionat, speram ca si Cassio isi va reveni pt ca e un jucator bun. fortza Rapid!!!!!!

bugah
bugah  •  03 Septembrie 2010, 18:33

Bun venit lui Frunza,sa vina Rusescu si Moraes si luam canpionatul,avem mare nevoie de ei,ii singurul compartiment unde dam chix.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează