SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

Massa: "Nu vreau să devin al doilea Barrichello!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Felipe Massa a declarat că se retrage dacă oficialii de la Ferrari vor continua să-l considere cel de-al doilea pilot al scuderiei

 

El a afirmat că dacă lucrurile nu se vor schimba, anul viitor intenţionează să se retragă. Aflat pe picior de egalitate cu Fernando Alonso, brazilianul nu se mai află printre preferinţele echipei, o dovadă fiind ordinele primite în timpul Marelui Premiu al Germaniei.

"Cu siguranţă nu vreau să devin al doilea Rubens Barrichello al Scuderiei Ferrari. Dacă acest lucru se va întîmpla, voi înceta să mai pilotez. Nu voi concura cu gîndul că sînt eligibil doar pentru locul doi", a declarat Massa.

"Cu siguranţă Alonso este foarte bun. Dar nu este mai bun decît ceilalţi coechipieri. Eu nu sînt la fel de bun ca de obicei, pentru că am avut mari probleme cu pneurile. Pentru stilul meu de pilotaj, chiar şi pneurile soft sînt prea tari", a adăugat brazilianul pentru cotidianul Bild.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează