INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona continuă marşul prin La Liga şi învinge cu 3-0 pe Racing Santander

Messi Iniesta
Messi Iniesta

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Barcelona se distanţează la şapte puncte de Real Madrid după victoria, 3-0, contra celor de la Racing Santander, dar madrilenii au un meci în minus

 

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI

Pedro şi-a adus echipa în avantaj încă din minutul 2 după o fază creată în flancul stîng de Messi şi Villa. Tot în prima repriză, David Villa obţine un penalty, pe care îl transformă golgeterul argentinian, Lionel Messi. Cu această reuşită, a 107-a din campionat, deţinătorul Balonului de Aur a urcat pe poziţia a treia a marcatorilor all-time ai Barcelonei.

Liderul campionatul a închis tabela în minutul 56 prin golul lui Iniesta şi aşteaptă meciul de săptămîna viitoare, de pe terenului lui Hercules, singura echipă care a învins formaţia lui Guardiola în campionat, în acest an.

VEZI AICI REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL DIN CAMPIONATUL SPANIEI

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
lilianna16
lilianna16  •  23 Ianuarie 2011, 20:00

superb... I love you!

doru5
doru5  •  23 Ianuarie 2011, 16:47

E clar ca vor iesi din nou campioni!!!! Cu siguranat ca vor bate Realul din nou... deci e clar ca Barca va fi campioana!

costacurta
costacurta  •  23 Ianuarie 2011, 15:53

cred ca asa o vor tine pan la final.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează