INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA / ANKARAGUCU - GALATASARAY 3-2

Dacă nu bate Fenerul, Hagi pleacă singur » Şefii Galatei îl vor pe Daum

Daum îi poate lua locul lui Hagi pe banca tehnică a Galatei
Daum îi poate lua locul lui Hagi pe banca tehnică a Galatei

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 12:42

"Îmi trec multe lucruri prin minte, dar nu este corect să vorbesc la cald. Am primit goluri uşor şi ne-am destabilizat prea repede. Nu s-a întîmplat deloc ceea ce am planificat, ce ne-am dorit. Despre situaţia mea nu pot discuta. Alţii trebuie să o facă". Declaraţiile date de Gică Hagi după eşecul cu Ankaragucu (2-3) au, pentru presa turcă, un subînţeles: "Se gîndeşte la demisie", a scris cotidianul "Milliyet".  VEZI REZUMATUL PARTIDEI ANKARAGUCU - GALATASARAY 3-2!

Derbyul cu Fenerbahce, de vineri, reprezintă momentul decisiv. "Regele" consideră că, dacă va cîştiga duelul contra marii rivale, are motive să continue. Ar arăta că este capabil să pregătească Galata. Chiar şi un egal, completat de un joc bun, l-ar face să continue. O nouă înfrîngere (Cim Bom-ul are deja 4 eşecuri consecutive) l-ar determina însă să plece singur, acum şi nu la vară, fără să mai aştepte măsuri din partea şefilor.

Hagi pare hotărît să ia o decizie crucială cu atît mai mult cu cît pînă şi preşedintele Adnan Polat, pînă acum apărătorul său necondiţionat, l-a atacat şi i-a zis că "persistă în greşeli". Ba, şeful Cim Bom ia în calcul serios separarea de Gică. "Vrea foarte mult un tehnician german. Ştie că echipa are nevoie de o disciplină mai mare", susţine "Milliyet". Alegerea ar fi făcută: "Polat îl doreşte enorm pe Christoph Daum. Visul său poate deveni realitate. Neamţul a aflat de interesul Galatei şi, cum nu are angajament, este dispus să vină în locul lui Hagi. În cîteva zile ori la vară, nu contează".


"Nu este exclus ca Galata să joace fără antrenor principal contra Fenerului. Unii oficialii îl vor plecat imediat pe Hagi. Vineri, pe bancă ar sta secundul Tugay, care e considerat, oricum, o soluţie mai bună"
"Sabah", cotidian turc

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Florin Răducioiu și-a ales favorita la titlu în Liga 1: „Merg pe o «bombă»”
Superliga
Florin Răducioiu și-a ales favorita la titlu în Liga 1: „Merg pe o «bombă»”
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Ionel Ganea, atac la adresa conducerii de la Rapid: „La noi e meteahna asta. Nu ai cum să faci performanță așa”
Superliga
Ionel Ganea, atac la adresa conducerii de la Rapid: „La noi e meteahna asta. Nu ai cum să faci performanță așa”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (4)
aalleexx07
aalleexx07  •  14 Martie 2011, 13:09

te rog eu: la steaua sau la nationala Romaniei nu mai veni. Dute in alta parte. Oriunde numai la astea nu. Esti cel mai bun la galata. Sa nu pleci.....nu

neaga1900
neaga1900  •  14 Martie 2011, 12:00

Indiferent cat de patrioti am fi, cat de mult l-am iubi pe Hagi , trebuie sa recunoastem , dar mai ales el ar trebui sa-si dea seama , ca antrenoratul nu e pentru el!De plecat sa nu plece pana nu e dat afara-de ce sa nu castige si el un ban , chiar si nemuncit?

antreprenor
antreprenor  •  14 Martie 2011, 11:46

nu demisiona hagi,mai bine stai acolo decat sa mai ditrugi si alte echipe,continua sa insisti cu stancu,macar se vor convinge si turcii ce teapa si-au luat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează