FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI _ POLI TIMIŞOARA, JOI, 19:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Balaj e favorit să arbitreze Poli - Vaslui, "finala" campionatului

În acest moment, Balaj e duşmanul numărul 1 pentru timişoreni Foto: Raed Krishan
În acest moment, Balaj e duşmanul numărul 1 pentru timişoreni Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 21:32

Băimăreanul e favorit pentru a conduce partida Vaslui - Timişoara, de joi. Trebuie doar să nu comită greşeli majore la CFR - Oţelul, de astă-seară

Cristi Balaj e favorit să conducă, joi, finala campionatului, FC Vaslui - Poli Timişoara, care ar putea să aducă lămuriri importante la titlu. Un singur obstacol ar mai sta în calea confirmării băimăreanului: să nu comită, azi, greşeli majore la CFR Cluj - Oţelul, altă întîlnire-cheie în lupta pentru cîştigarea campionatului.

Argumentul decisiv
Opţiunea CCA către Balaj s-ar lega de faptul că acesta a fost desemnat anul trecut drept cel mai bun "central" al ţării, argument hotărîtor în a-i încredinţa, consecutiv, partidele decisive ale sezonului. La fel s-a întîmplat în primăvara lui 2010 şi cu Marius Avram, care fusese numit arbitrul numărul 1 în 2009: el a avut pe mînă confruntările cele mai grele ale sfîrşitului de sezon.

Varianta B: Haţegan
Delegarea lui Balaj ar veni la 7 etape după ce băimăreanul a condus o întîlnire cu cîntec pe Bega: Poli - Steaua 0-0. El a fost acuzat atunci cu vehemenţă de Marian Iancu că n-a acordat un penalty la un fault comis în careu asupra lui Curtean. "Acest Balaj ne-a tîlhărit! Trebuie să respecte şi să fim respectaţi! Dacă nu, o să-i luăm cu furcile şi o să le scoatem ochii", a atacat, brutal, Iancu, la capătul remizei cu trupa din Ghencea. În urma acelor acuze, "centralul" ardelean a intenţionat să-l acţioneze în justiţie pe finanţatorul bănăţenilor.

CCA pregăteşte şi varianta B pentru Vaslui - Timişoara, în cazul în care Balaj nu va putea fi trimis în Moldova: favoritul secund ar fi arădeanul Ovidiu Haţegan.

10  meciuri consecutive fără înfrîngere are Timişoara cu Balaj la centru: ultimul eşec al lui Poli într-o partidă condusă de băimărean datează din august 2006, 1-3 cu Dinamo, în deplasare

1 e numărul meciurilor în care, din 2005 pînă în prezent, Vasluiul a învins avîndu-l pe Balaj arbitru: 1-0 la Craiova, în octombrie 2010. Au fost în total 6 partide ale moldovenilor conduse în Liga 1 de băimărean

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
Europa League
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (11)
dinoviola
dinoviola  •  02 Mai 2011, 19:06

Este fenomenal cum in continuare exista pamfili ce declara pe aici ca noi am fost ajutati de arbitrii......extrabumbastic si fantastic.Nu ma complic sa le explic ca au doi neuroni in cap ce se plictisesc.Realitatea e ca eu de la finala am cosmaruri cu balaj......de hategan nu mai zic nimic pt ca e total compromis datorita locatiei sale.Si eu am convingerea ca ne vor manca cu arbitrii insa sper ca baietii sa fie si peste moldoveni si peste arbitrii.L-am mai vazut pe unu ca sa ia moldova titlu......mda multa multa multa bafta adik 4m....sper ca ai inteles ideea moldoveanule.

argus112
argus112  •  02 Mai 2011, 13:29

Cu Balaj sau cu Haţegan eu consider că meciul e deja ca şi pierdut ! Ne va toca mărunt oricare va arbitra. Avram ştie bine ce face, jocurile de culise sunt deja făcute pentru Vaslui. Şi totuşi....de ce nu arbitrează acest meci cel mai bun arbitru al momentului... ROBERT DUMITRU ?. Balaj ne va castra cu siguranţă, a mai făcut-o recent cu Steaua iar Haţegan este un ,,prieten" mai vechi....doar e ARĂDEAN şi cu asta am spus ceea ce era de spus.

popalucian
popalucian  •  02 Mai 2011, 12:01

daca arbitreaza Balaj e CLAR, al 3 meci arbitrat de el, al 3 facut praf si toate pe fatza. si cum urmatorul este Hategan ... mai e ceva de zis. s-au pregatit extrem de bine porumbacu si avram sr.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează